Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
1-aris-servetalis-instagram-hackers
Lifestyle

Άρης Σερβετάλης: Η δημόσια συγγνώμη στο Instagram (Βίντεο)

Ο Άρης Σερβετάλης ανέκτησε τον λογαριασμό του στο Instagram και ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τους φίλους τους.

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε ο Άρης Σερβετάλης  τις προηγούμενες ημέρες αφού άγνωστοι χάκαραν τον λογαριασμό του στο Instagram και προσπάθησαν να αποσπάσουν χρηματικά ποσά από τους ακόλουθους του ηθοποιού. Ωστόσο, λίγες ημέρες μετά, ο λογαριασμός επέστρεψε και πάλι στα χέρια του, που μέσα από μια σειρά instastories θέλησε να ενημερώσει γι’ αυτή την εξέλιξη τους διαδικτυακούς του φίλους και να ζητήσει συγγνώμη από όσους έπεσαν θύματα και έδωσαν τα χρήματά τους.

Δείτε ακόμη: Άρης Σερβετάλης - Χάκαραν το Instagram του ηθοποιού και ζητούν χρήματα από τους followers

«Καλημέρα σας, υπήρξε ξαφνικά ένας χάκερ. Καινούργιο φαινόμενο, δεν ήξερα πως να το αντιμετωπίσω. Ήταν πολύ ευγενικός. Μου είπε ότι τον λογαριασμό θα τον διαχειρίζεται εκείνος για ένα διάστημα και μετά θα επιστρέψει σε εμένα. Δεν ανησύχησα πολύ μέχρι που είδα ότι ζητάει κάποια χρήματα για ορφανά, αστέγους που ίσως πηγαίνουν σε κάποιον λογαριασμό στην Τουρκία, δεν ξέρω.

Εκεί είπα ότι μάλλον κάτι δεν είναι πολύ φυσιολογικό. Απευθύνθηκα στις αρχές, στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Έκαναν ότι μπορούσαν οι άνθρωποι. Δυστυχώς δε γινόταν να σταματήσει εκείνη τη στιγμή. Λυπάμαι πολύ γι’ αυτούς που μπήκαν στη διαδικασία να καταθέσουν κάποια χρήματα αλλά νομίζω ότι η αξία της πρόθεσης και της προαίρεσης είναι πιο σημαντική από το να την εκμεταλλευτεί κάποιος. Τώρα ο λογαριασμός ήρθε πάλι σε μένα, τον διαχειρίζομαι εγώ» αναφέρει χαρακτηριστικά στα βίντεο που δημοσίευσε ο Άρης Σερβετάλης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: