Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μίλησε πρώτη φορά μετά τον χαμό που είχε προκαλέσει με τις δηλώσεις που είχε κάνει για τον προφυλακισμένο Πέτρο Φιλιππίδη.

Δείτε ακόμη: Κωνσταντινίδου για το σάλο με τις δηλώσεις περί Φιλιππίδη - Πολλές φορές είπα θα αλλάξω εργασία γιατί... (Βίντεο)

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης 27/01/2022 στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε για όλα.

Στο τέλος ο Νίκος Χατζηνικολάου αναφέρθηκε και στον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις της ηθοποιού για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Τώρα τα σκέφτομαι με περισσότερη ψυχραιμία. Για τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν θα πω κάτι, τα πράγματα είναι στην δικαιοσύνη. Η δικαιοσύνη πρέπει να τον κρίνει. Οι άνθρωποι που με ξέρουν, πραγματικά γνωρίζουν ότι είμαι υπέρ του δίκιου και δίπλα στους ανθρώπους που αδικούνται. Δεν θα αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας.

Δείτε ακόμη: Η on air συγκίνηση της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου - «Η μητέρα μου ποτέ δεν καμάρωνε που έγινα ηθοποιός» (Βίντεο)

Το γεγονός ότι υπάρχει αυτή η πόλωση και οι άνθρωποι περιμένουν πώς και τι για να πέσουν να φάνε τον άλλον, αυτό μόνο το δέχομαι με την έννοια ότι είναι καιρός να αλλάξει κάτι. Και αυτή η πόλωση που δεν είναι ωραία δημιουργεί τις συνθήκες να αλλάξει κάτι… Νιώθω μια στεναχώρια με όλα αυτά που συνέβησαν. Γιατί να γίνονται αυτά; Κρίμα» τόνισε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.