Viral έχει γίνει το νέο βίντεο που ανέβασε τη Δευτέρα (24/1) η Σοφία Μουτίδου, στο κανάλι της στο YouTube. Η γνωστή ηθοποιός αυτή τη φορά μίλησε για την «Ανθρωποφαγία. Η νέα τάση», σχολιάζοντας τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Έτσι, αναφέρθηκε στο ''cancel culture'' και όσα κρύβει από πίσω του, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα δικό της παράδειγμα, όταν δέχθηκε τις επιπτώσεις της κουλτούρας αυτής λόγω ενός παλαιότερου βίντεο που είχε ανεβάσει με θέμα τους ομοφυλόφιλους.

Παράλληλα, η Σοφία Μουτίδου μίλησε και για περιπτώσεις του ελληνικού #MeToo και ανθρώπους με κακοποιητικές συμπεριφορές που ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστοί γιατί δεν έχει γίνει καταγγελία σε βάρος τους.

«Το δεξί χέρι της ανθρωποφαγίας στις μέρες μας είναι το cancel culture. Όλοι εμείς αποφασίζουμε να λιθοβολήσουμε κάποιον τον οποίο πιθανότατα μέχρι χθες λατρεύαμε. τσι όπως ο κόσμος έφτιαξε τόσο καιρό τον Αλέξανδρο Κοψιάλη, έτσι ακριβώς ο κόσμος αυτός έπεσε να τον φάει τον Αλέξανδρο Κοψιάλη. Χτυπάνε κάποιον όταν είναι ευάλλωτος», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

«Αυτή τη στιγμή πολλοί από το #MeToo δεν έχουν βγει στη φόρα. Απ’ τον κύκλο μας ξέρουμε ποιοι είναι. Δεν μιλάει κανείς. Και δε μιλάει κανείς, γιατί ακόμη δεν έχει χτυπηθεί κάποιος. Αν μία γυναίκα γυρίσει και πει είναι και ο τάδε που μας γ** χρόνια, όλοι αυτοί που τον καλούν τον τάδε τώρα στις εκπομπές τους θα στραφούν εναντίον του», υπογράμμισε η ηθοποιός.