Συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τον Θανάση Πάτρα παραχώρησε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων, για το #metoo, τη συνεργασία του με τον Παύλο Χαϊκάλη στο «50-50», αλλά και την προσωπική του ζωή.

«Με θεωρώ πολύ βαρετό στη ζωή μου. Ο δικός μου ο κόσμος είναι να φτιάχνω χαρακτήρες, να βρίσκω σώματα, μάσκες και εικόνες» είπε ο ηθοποιός , ενώ αναφορικά με την προσωπική του ζωή σημείωσε ότι: «Η ζωή μου είναι ζωή μου. Δεν είμαι “στρείδι” με την προσωπική μου ζωή, αλλά φοβάμαι να την αφήσω μετέωρη στο πουθενά» ανέφερε ο ηθοποιός 

«Θέλω να κάνω παιδιά, αλλά ίσως δεν μπορούμε να κάνουμε όλοι για αυτό τον ρόλο», τόνισε στη συνέχεια ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Αναφερόμενος στο ελληνικό #metoo και σε καταγγελίες που έχουν γίνει για συναδέλφους του με τους οποίους έχει συνεργαστεί, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης είπε ότι «δεν μπορώ να μιλήσω για τον Παύλο Χαϊκάλη, μπορεί να μιλήσει ο ίδιος και οι πράξεις του. Το “50-50” ήταν μια μαγική σειρά. Τι συμβαίνει φεύγοντας από εδώ δεν το γνωρίζω. Δεν μπορεί κάποιος να κάνει κακό σε κάποιον και να πούμε μπράβο. Το να τσακωθείς το καταλαβαίνω».