

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, τον λόγο που αποφάσισε να σταματήσει από τη «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου, καθώς και για τον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου.
Η ηθοποιόςέκανε μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή της, ξεκινώντας NLP. «Εμένα αυτό που μου βρήκε το NLP είναι ότι είμαι ανισόρροπη… Ψυχικά. Έβλεπα ότι μπορούσα να έλξω καταστάσεις που δεν είχαν ισορροπία. Έβλεπα ότι μπάταραν τα πράγματα, ότι κάτι δεν πάει καλά και ότι έπεφτα στα ίδια λάθη. Το άλλαξα».
Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου παραδέχτηκε ότι έχει πολύ καλές σχέσεις με τους πρώην συντρόφους της. «Οι εμπειρίες μου από τους δικούς μου γάμους είναι μία χαρά. Ήμουν με δύο εξαιρετικούς ανθρώπους απλώς δεν ήταν το σωστό timing. Έχω κρατήσει εξαιρετικές σχέσεις και με τους δύο. Αν υπάρχει πολιτισμός και αγάπη, υπάρχει πάντα ένα απόθεμα αγάπης» είπε χαρακτηριστικά.
Για τον τον νυν σύντροφό της, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σχολίασε: «Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει τον Πανιώνιο γιατί έχει μεγαλώσει στη Νέα Σμύρνη».
Για την ημέρα που πληροφορήθηκε το τραγικό φινάλε του Νίκου Σεργιανόπουλου, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σημείωσε: «Κάναμε παρέα με τον Νίκο, βγαίναμε. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ εκείνη την ημέρα. Θυμάμαι ότι έκανα γύρισμα για ένα σίριαλ του Mega και κάποιος μπαίνει μέσα στο πλατό και λέει «Σκότωσαν τον Σεργιανόπουλο». Παθαίνω σοκ και αρχίζω και κλαίω. Δεν μπόρεσα να συνεχίσω το γύρισμα, σηκώθηκα κι έφυγα, δεν μπορούσα», είπε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.