Ο ηθοποιός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τα ξημερώματα του Σαββάτου, βυθίζοντας σε πένθος τους αγαπημένους του ανθρώπους. Ωστόσο, φαίνεται πως η μητέρα του ηθοποιού δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής για το τραγικό γεγονός.

Δείτε ακόμη: Ανείπωτη θλίψη για τον Πάνο Νάτση: Συγκλονισμένοι φίλοι και συγγενείς - Δεν γνωρίζει τίποτα η μητέρα του - Τι εξετάζουν οι Αρχές - Τι υποστηρίζει αυτόπτης μάρτυρας (Βίντεο)

Σε ζωντανή σύνδεση που είχε ο Σπύρος Μπιμπίλας με το «Πρωινό», ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μία ερώτηση που έφερε τον ηθοποιό σε άβολη θέση.

«Διαβάσαμε ότι μέχρι χθες το βράδυ δεν γνώριζε η μητέρα του για τον χαμό του παιδιού της, γιατί κανείς δεν είναι ακόμα σε θέση να της το ανακοινώσει», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε: «Είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, ας μην μπαίνουμε σε αυτό. Δεν θα το μάθει, από ό,τι ξέρω. Είναι κάτι που αφορά σε θέμα υγείας και δεν θα ήθελα να επεκταθούμε».

«Δεν θα είναι στην κηδεία δηλαδή;», ρώτησε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας, με τον Σπύρο Μπιμπίλα να απαντά: «Μη με ρωτάτε τέτοια πράγματα παιδιά, με φέρνετε σε δύσκολη θέση».


Δείτε ακόμη:  Πάνος Νάτσης: Για πρώτη φορά backstage υλικό από τα γυρίσματα της σειράς «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη (Βίντεο)

Πότε θα γίνει η κηδεία του Πάνου Νάτση
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τάσο Τεργιάκη στην εκπομπή «Το Πρωινό», η κηδεία του Πάνου Νάτση θα γίνει την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών, στη Νίκαια.

O Πάνος Νάτσης βρήκε φριχτό θάνατο σε τροχαίο τα ξημερώματα του Σαββάτου, λίγο μετά τις 6 το πρωί, καθώς επέστρεφε στο σπίτι του με τη μηχανή του από το πάρτι γενεθλίων της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, με την οποία έπαιζαν μαζί στο θέατρο.

Μάλιστα, η ηθοποιός είχε ποστάρει λίγες ώρες πριν από το δυστύχημα φωτογραφίες και βίντεο από τα γενέθλιά της στο Instagram με τους συναδέλφους της από τη θεατρική παράσταση που παίζουν, τον Γιώργο Καπουτζίδη που έχει γράψει το σενάριο και φυσικά τον Πάνο Νάτση.

Δείτε ακόμη: Γιώργος Καπουτζίδης - Δακρυσμένος στο θέατρο μιλάει για την απώλεια του Πάνου Νάτση (Βίντεο)


Όλη η παρέα βρίσκεται σε τραγική κατάσταση μετά τον αναπάντεχο χαμό του νεαρού ηθοποιού, αδυνατώντας να πιστέψουν πώς η νύχτα της Παρασκευής ήταν η τελευταία φορά που είδαν τον φίλο τους.



Ο Πάνος Νάτσης ενεπλάκη με τη μηχανή του σε τροχαίο με βαρύ όχημα που μετέφερε μπάζα, στο Μεταξουργείο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, ο ηθοποιός εκτοξεύτηκε μέτρα μακριά και βρήκε τραγικό θάνατο.