Συγκλονισμένος είναι ο καλλιτεχνικός χώρος από την ξαφνική απώλεια του ηθοποιού Πάνου Νάτση. Ο Άκης Δείξιμος, ο οποίος διατηρεί στενή φιλία με τη σύντροφο του αδικοχαμένου ηθοποιού μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Άννα Ζηρδέλη για τη σχέση τους.

«Ο Πάνος Νάτσης ήταν φίλος μου. Η Διονυσία, η κοπέλα του ήταν κολλητή μου φίλη. Όλο αυτό το διάστημα είμαι και εγώ κοντά της. Πήρα τυχαία τηλέφωνο την Διονυσία να δω τι κάνει, το σηκώνει με κλάματα. Εκείνη την ώρα ήταν στο νοσοκομείο για την αναγνώριση του Πάνου. Ήταν πολύ δύσκολο να τον αναγνωρίσει, τον αναγνώρισε από μέλος του σώματός του. Δυστυχώς δεν αναγνωριζόταν.

Η Διονυσία θεωρώ ότι είναι ακόμη σοκαρισμένη, είναι συνέχεια κόσμος δίπλα της στο σπίτι. Είναι καλό που έχει ανθρώπους στο σπίτι της. Ετοιμάζονταν για το επόμενο βήμα, ήθελαν να κάνουν οικογένεια. Σύντομα θα μετακόμιζαν και σε καινούργιο σπίτι. Το είχαν βρει το σπίτι. Ο Πάνος βρισκόταν σε άνοδο στην καριέρα του.

Δεν την είχα δει πιο πολύ ερωτευμένη. Είχε βρει τον άνθρωπό της, μιλάμε για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Έκαναν όνειρα για το επόμενο βήμα. Νομίζω ότι ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει ουσιαστικά τι έχει συμβεί» αποκάλυψε ο Άκης Δείξιμος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: