Σχεδιο_χωρις_τιτλο__2_
Lifestyle

Κορομηλά για τη δολοφονία του 19χρονου: Αυτοί οι δολοφόνοι με τα δρεπάνια από τι οικογένειες βγαίνουν;

Ξέσπασε η παρουσιάστρια

Σοκαρισμένη είναι η ελληνική κοινωνία για τη στυγνή δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού, φιλάθλου του Άρη, ο οποίος δολοφονήθηκε από οπαδούς αντίπαλης ομάδας, δεχόμενος επίθεση την ώρα που περπατούσε με την παρέα του στην περιοχή του Χαριλάου.

Η Ρούλα Κορομηλά, συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό, ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Η ψυχή μου από χθες έχει παγώσει. Τα τελευταία λόγια του Άλκη “παιδιά μη με χτυπάτε άλλο” μέ έχουν καταρρακώσει… Οι λέξεις του αυτές θα μας στοιχειώνουν για μια ζωή. Τι να πεις σε αυτούς τους γονείς;

Υπομονή; Κουράγιο; Λέξεις! Ο πόνος τους είναι αβάσταχτος. Θρηνούν τον χαμό του παιδιού τους που βγήκε βόλτα και δεν γύρισε σπίτι του ποτέ. Τον σκότωσαν και τους ικέτευε να σταματήσουν. Πόνος.

Αυτοί οι δολοφόνοι με τα δρεπάνια από τι οικογένειες βγαίνουν; Πόσο μίσος φωλιάζει στις ψυχές τους; Για μια φανέλα; Για μια ομάδα αφαιρείς τη ζωή του άλλου; Τη χάσαμε ως κοινωνία τη μπάλα! Τη χάσαμε! Πολύ φοβάμαι πως δύσκολα θα την βρούμε… Μίσος! Ύβρεις! Δολοφονίες! Βιασμού! Κακοποιήσεις! Αδικίες! Κρίμα! Θλίψη! Προβληματισμός!

Συλλυπητήρια στην οικογένεια από καρδιάς!», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.