Σχεδιο_χωρις_τιτλο__4_
Lifestyle

Μπαλατσινού - Κωστόπουλος: Έτσι ευχήθηκαν στην κόρη τους Αλεξάνδρα που έχει γενέθλια

Η κόρη της παρουσιάστριας συμπληρώνει σήμερα 23 χρόνια ζωής.

Ημέρα χαράς και γιορτής είναι η σημερινή για τη Τζένη Μπαλατσινού, καθώς η μικρότερη κόρη της, Αλεξάνδρα Κωστοπούλου, έχει τα γενέθλιά της!

Η κόρη της παρουσιάστριας και του Πέτρου Κωστόπουλου συμπληρώνει σήμερα 23 χρόνια ζωής και η μαμά της θέλησε να της ευχηθεί, δημοσιεύοντας στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία από την παιδική ηλικία της.

Η ίδια συνόδευσε την εν λόγω φωτογραφία με ένα απόσπασμα από το βιβλίο «Το αλάτι της ζωής».

«Μωρό μου σήμερα που έγινες 23 ετών . “Να θεωρείς την ευγένεια μεγάλη αρετή, την φιλία δέσμευση, να έχεις μεγάλα κλειδιά για καγκελόπορτες, να αφήνεις να φυτρώνουν τα αγριόχορτα ανάμεσα στις πλάκες της βεράντας, να έχεις το νου σου στο γάλα που ζεσταίνεται και να το κατεβάζεις από τη φωτιά τη σωστή στιγμή, να φτιάχνεις μους σοκολά με την παλιά συνταγή της μαμάς σου (όλο βούτυρο), να χάσκεις αφελώς μπροστά στα κόλπα ενός ταχυδακτυλουργού, να νιώθεις την μαγεία μιας ωραίας παράστασης ή μιας ωραίας ομιλίας…να έχεις πάντα αλάτι στη ζωή σου..” Το αλάτι της ζωής Francoise Heritier», έγραψε η Τζένη Μπαλατσινο.Με αφορμή τα 23α γενέθλιά της και ο Πέτρος Κωστόπουλος δημοσίευσε στο Instagram του μια φωτογραφία από τα παιδικά χρόνια της Αλεξάνδρας και την ευχαρίστησε που του μαθαίνει «τους κώδικες του νέου κόσμου».

«Σήμερα που γίνεσαι 23, θέλω να σ’ ευχαριστήσω που εσύ μου μαθαίνεις πια τους κώδικες του νέου κόσμου, την επιμονή, την υπομονή, την ευγένεια, την αποφασιστικότητα, την περιέργεια και την ανιδιοτελή αγάπη. Be happy με τον δικό σου τρόπο!», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Πέτρος Κωστόπουλος και ευχήθηκε στην κόρη του.