Ιδιαίτερο ήταν το σημερινό ξεκίνημα για την Ελένη Μενεγάκη και την εκπομπή της. Η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη έκανε ένα γρήγορο πέρασμα από την κουζίνα, αλλά έσπευσε στο πάνελ για να ευχηθεί στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τα γενέθλιά του.

«Σήμερα είναι η ημέρα που θέλω να πω μέσα από την καρδιά μου ένα μεγάλο "χρόνια πολλά" σε έναν συνεργάτη, που όπως του λέω κάθε φορά "αγόρι μου, και μαζί να μη δουλεύουμε, δεν θα ξεχνάω ποτέ τα γενέθλιά σου γιατί μαζί με σένα έχει γενέθλια το παιδί μου". Το ένα από τα τέσσερα», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.
«Δεν σας λέω ψέματα, αλλά με συγκινεί η τάρτα φράουλας. Ήταν η αγαπημένη της μαμάς μου. Με τρελάνατε. Κι όταν κερνάω, παίρνω πάντα ταρτάκια φράουλας», απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κι έκανε λόγο για μία σχέση που χτίστηκε με την Ελένη Μενεγάκη και την υπόλοιπη ομάδα. «Μετά από χρόνια που έρχομαι στη δουλειά, ξυπνάω και λέω ότι θέλω να πάω, να σας δω ξεχωριστά, να κάνουμε πλάκα, να περάσουμε καλά. Σας ευχαριστώ πολύ. Σε ευχαριστώ, Ελένη, γι’ αυτά τα τρία χρόνια», πρόσθεσε.

«Κι εγώ εσένα… Και όλους σας! Δεν είναι η στιγμή για να πω τις ευχαριστίες μου, δεν είναι τώρα. Πρωταγωνιστής τώρα είσαι εσύ και η χρονιά σου να είναι φραουλένια», αποκρίθηκε η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη δεν παρέλειψε να ευχηθεί και στην κόρη της Λάουρα Λάτσιου, η οποία βρίσκεται για σπουδές στην Αγγλία. «Παιδί μου, εκεί που είσαι μακριά στα ξένα, η μάνα σου, να ξέρεις, έχει εκεί συνέχεια το μυαλό της. Πουθενά αλλού! Σε εσένα, καλό μου παιδί. Χρόνια σου πολλά, παιδάκι μου. Παραμιλάει η Ελένη… Τι να κάνουμε… Παιδιά, συγγνώμη».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz0ijy1p9k9t)


Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη για την κόρη της



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki