Βασιλης_Μπισμπικης
Lifestyle

Μπισμπίκης για Βανδή: Είμαι ευτυχισμένος, είμαι ερωτευμένος, περνάω μια πολύ ωραία φάση στη ζωή μου (Βίντεο)

Τι τον έκανε να ερωτευτεί τη δημοφιλή τραγουδίστρια

Στο περιοδικό Down Town παραχώρησε συνέντευξη ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή.

Μιλώντας για τη δημοσιότητα που έχει πάρει η προσωπική του ζωή, ο αγαπημένος ηθοποιός είπε ότι «Τώρα είμαι σε φάση που το παρατηρώ και αρχίζω κάπως να χαλαρώνω. Είχα εκνευριστεί πάρα πολύ με τους δημοσιογράφους που με κυνηγούσαν. Η Δέσποινα μου είχε πει με τον τρόπο της ότι θα συμβεί. Με ρώτησε αν το αντέχω ή όχι, αλλά δεν ήθελα να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Πάω όπου μου λέει η ψυχή μου, δε με αφορά τι θα πει η κοινωνία για το αν θα είμαι ή όχι με τη Δέσποινα. Η Δέσποινα είναι πιο εξοικειωμένη με αυτό το κομμάτι της δημοσιότητας, έχει μάθει να είναι η “δακτυλοδεικτούμενη” και κέρδισε αποδοχή και τεράστια αγάπη. Εγώ, από την άλλη, έχω περάσει το ίδιο από την αντίθετη πλευρά».

Απαντώντας στο αν πιστεύει ότι ενδιαφέρει τον κόσμο η σχέση που μπορεί να έχουν δύο δημόσια πρόσωπα, ο Βασίλης Μπισμπίκης είπε ότι «Δεν ξέρω, δεν το έχω καταλάβει. Προφανώς για να μας κυνηγούν θα πουλάει σαν κουτσομπολιό. Ίσως να το βλέπουμε οι άνθρωποι κάπως σαν τη ζωή που δε ζήσαμε, σαν το άπιαστο όνειρο. Λένε “η σταρ με τον ηθοποιό”. Τι διαφορετικό έχουμε δηλαδή επειδή βγαίνουμε στην τηλεόραση; Είμαι ευτυχισμένος, είμαι ερωτευμένος, περνάω μια πολύ ωραία φάση στη ζωή μου».

Αναφορικά με τις διαφορές τους επισήμανε πως «Τη Δέσποινα την έχει κάπως ο κόσμος στο μυαλό του, όπως και εμένα μου έχουν φορέσει την ταμπέλα του κουλτουριάρη, που δεν είμαι, το ακούω σαν βρισιά όταν μου το λένε. Στον πυρήνα μας εγώ βλέπω ότι η Δέσποινα είναι ένα ροκ άτομο και ταιριάζουν οι ψυχές μας. Είμαστε πολύ κοντά αν βγάλεις το περιτύλιγμα».

Τι τον έκανε, όμως, να ερωτευτεί τη Δέσποινα Βανδή;

«Είναι φοβερός άνθρωπος. Πολύ ειλικρινής, με βάθος, που δε λειτουργεί με στερεότυπα. Είναι πάρα πολύ έξυπνη, έχει τρομερό χιούμορ, είναι ανοιχτόμυαλη και κυρίως έχει ψυχική ζεστασιά – αυτό κυρίως: Η σύνδεση που έχω με την ψυχή της», απάντησε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Δείτε το σχετικό βίντεο