Τα Παρά-πρωινά μας
Τα Παρά-πρωινά μας Σωτήρης Ξενάκης Μπάγια Αντωνοπούλου
1-lakis-gavalas-sxediastis
Lifestyle

Λάκης Γαβαλάς: Σπάνια πόζα από τα νιάτα του - Δείτε τον σε ηλικία 19 ετών (Εικόνα)

Αμούστακο αγόρι με παχιά φρύδια, πυκνά μαλλιά, νευρώδες μυϊκό σώμα ευθυτενή παράστημα, και ήδη γνώστης πολλών συμπτώσεων, o Λάκης Γαβαλάς.

Μια φωτογραφία από τα νιάτα του δημοσίευσε ο Λάκης Γαβαλάς στο προφίλ του στο Instagram.

Ο fashion expert Λάκης Γαβαλάς με το εκκεντρικό του στιλ και τις καυστικές ατάκες του γύρισε τον χρόνο πίσω μέσα από το προφίλ του στο Instagram και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία του όταν ήταν 19 ετών.

Στη λεζάντα του ποστ σημείωσε: «Hello my friends. Here in my 19th. Ποιος ξέρει που κοιτούσα τότε. Κάπου ψηλά, ανυποψίαστος για το τι η ζωή θα φέρει.

Αμούστακο αγόρι με παχιά φρύδια, πυκνά μαλλιά, νευρώδες μυϊκό σώμα ευθυτενή παράστημα, και ήδη γνώστης πολλών συμπτώσεων. Ποτέ δεν κοίταξα κάτω, ακόμη κι όταν άκουσα την απόφαση για την φυλάκισή μου, παρά μόνο στις λειτουργίες, όταν ακούω το.. του Κυρίου δεηθώμεν ειρήνη πάσι..

Θα πάω στην πορεία της ζωής μου, θα περνούν οι δεκαετίες, θα γίνω 29, μετά 39, μετά 49, μετά 59, μετά 69... πω πω βρέθηκα να μετράω, βαρέθηκα να είμαι το καλό παιδί.. Μπορεί σύντομα να αλλάξω. Για κάποιους θα είναι επικίνδυνο. Ισως χάσουν τον ύπνο τους, εκτός από τα υπάρχοντά τους...».