Στη διαδικασία κρυοσυντήρησης ωαρίων έχει μπει τις τελευταίες ημέρες η Κατερίνα Καινούργιου, γεγονός μάλιστα το οποίο μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της εκπομπής της, αλλά και τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η διαδικασία αυτή διαρκεί περίπου 12 ημέρες και η παρουσιάστρια βρίσκεται προς το τέλος της, γι αυτόν τον λόγο θέλησε να μιλήσει ξανά για το θέμα στο τέλος της «Super Κατερίνα», το μεσημέρι της Τετάρτης.

«Διαρκεί περίπου 12 ημέρες, θα πάω τώρα να το κάνω, οπότε δεν έπρεπε να έχω πιει νερό, γιατί ουσιαστικά είναι μέθη. Μόλις ολοκληρώσω τη διαδικασία θα ανεβάσω και ένα post στο Instagram, να μιλήσω γι αυτό και για ποιους λόγους το επέλεξα. Εννοείται πως η μητρότητα και το πότε μια γυναίκα θα γίνει μητέρα είναι προσωπική της επιλογή και αν θέλει να γίνει μητέρα και με ποιον τρόπο θέλει να γίνει μητέρα. Εγώ ιδανικά, μελλοντικά, θα ήθελα, οπότε μπήκα σε αυτή τη διαδικασία», είπε συγκινημένη η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:

«Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα πάω τώρα, οπότε θέλω τη θετική σας ενέργεια, θα μιλήσω με εσάς και ίσως καλέσω κι έναν γιατρό στην εκπομπή να το συζητήσουμε. Με αυτήν την τεχνική ουσιαστικά παγώνουμε τον χρόνο και μπορούμε να αναβάλουμε τη μητρότητα, για όσες γυναίκες θέλουν, για λίγο πιο μετά».