Η εκπομπή «Mega Καλημέρα» συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της εγχώριας showbiz.

Μαρίνα Πατούλη και Βλάσσης Χολέβας βρέθηκαν στο Παρίσι για να διαλέξουν υφάσματα για τη νέα συλλογή της Μαρίνας Πατούλη, με τις φήμες για σχέση μεταξύ τους να φουντώνουν.

Την ίδια ώρα, στην παράσταση «8 γυναίκες» στο θέατρο Αλίκη, κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα, και η κάμερα του «Mega Καλημέρα» ήταν εκεί.

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου κέρδισε το φλουρί, και όπως αποκάλυψε η ίδια «Και πέρυσι κέρδισα το φλουρί. Ελπίζω να έχουμε μια υπέροχη χρονιά».

«Χάρηκα που κέρδισε το φλουρί η συγκάτοικος στο καμαρίνι. Είναι τυχερό για το καμαρίνι», είπε από την πλευρά της η Ναταλία Δραγούμη.

Η ίδια μίλησε και για τις ερωτικές σκηνές από σίριαλ στα οποία έπαιζε, τις οποίες επιτήδειοι απομόνωσαν και «ανέβασαν» σε πορνογραφικά sites.

«Είναι τρεις οι δίκες για τις ερωτικές σκηνές μου που είχαν "ανεβάσει" και είχαν και πολλά έσοδα. Εξήγησα στα παιδιά μου πως όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο και εκτίθεσαι, μπορεί να δουν πράγματα που δεν τους αρέσουν».

Από την πλευρά του ο σκηνοθέτης Πέτρος Ζούλιας μίλησε για τις υποθέσεις Λιγνάδη και Φιλιππίδη, και είπε ότι «Κουβαλούν ένα τεράστιο ταλέντο και ένα τεράστιο σκοτάδι. Είναι πολύ κρίμα. Δεν ξέρω αν θα συνεργαζόμουν μαζί τους, ένα διάλογο θα τον είχα. Πιστεύω στη δεύτερη ευκαιρία».

Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε στο Νίκο Μουτσινά και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον αδελφό του Απόστολο, που βρίσκεται στο Survivor.

«Είμαστε 4 αγόρια. Στον Απόστολο βγάζω το καπέλο, έχω συγκινηθεί με αυτό που βλέπω», είπε ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Η Ευρυδίκη μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, και μεταξύ άλλων είπε «Όταν ήρθε ο γιος μου δεν ένιωθα έτοιμη να γίνω μητέρα. Πίστευα ότι ήμουν πολύ μικρή και δυσκολεύτηκα να βρω τις ισορροπίες. Πρέπει να κρατάμε με νύχια και με δόντια την οικογένεια. Η σύζυγος του Γιώργου Θεοφάνους, Βίλλυ έλεγε στα παιδιά τους να με λένε “μαμά Ευρυδίκη”».

Τέλος, ο Αλέξανδρος Καλπακίδης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο της υποκριτικής.

«Τότε λέγαμε να φας και ένα μπινελίκι, δεν τρέχει τίποτα. Έχω φύγει από τη δουλειά για κάποιον που μιλούσε άσχημα», αποκάλυψε ο ηθοποιός, ενώ αναφερόμενος στη σύζυγό του και το γάμο τους είπε ότι «Πηγαίναμε με τη γυναίκα μου στην Καβάλα να παντρέψουμε ένα φίλο, και λέω “δεν κάνουμε και εμείς ένα πολιτικό γάμο;”».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: