Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Δημήτρης Ήμελλος, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά Σασμός.

 Ο τηλεοπτικός Αντώνης Φραγκιαδάκης, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη ζωή του και τις εξελίξεις της σειράς ενώ αποκάλυψε πως του φέρονται οι αστυνομικοί που τον συναντούν στον δρόμο.

«Νιώθω την αγάπη του κόσμου. Με σταματάνε περιπολικά, έχει πλάκα αυτό γιατί μου μιλάνε σαν να είμαστε συνάδελφοι» είπε αρχικά ο ηθοποιός, που στην ερώτηση «αν ο Αστέρης θα αποδράσει», τόνισε: «Δεν θα τον αφήσω με τίποτα. Νομίζω ότι ο Αστέρης δεν έχει κάνει το έγκλημα για το οποίο κατηγορεί τον εαυτό του. Όλα τα πράγματα θα έρθουν στη θέση τους. Όσο τραβάει η σειρά πρέπει να γίνονται φονικά. Το φονικό είναι το κάρβουνο για ένα τέτοιο έργο».

Σχετικά με τη ζωή του και τα παιδικά του χρόνια, ο Δημήτρης Ήμελλος εξομολογήθηκε: «Σπούδασα νομική. Είναι ίσως και συγγενικές επιστήμες. Και στα δύο επαγγέλματα δίνεις παραστάσεις. Πέρασα τρία χρόνια εσώκλειστος σε οικοτροφείο. Ήταν μια συνθήκη ιδιαίτερη για μένα. Οντάς σε μια πολύτεκνη οικογένεια, εμένα μου άρεσε από μικρός να φεύγω από το στενό πλαίσιο του σπιτιού. Ήταν οικοτροφείο σπουδαστικό».