Μετά τη συµµετοχή του στον πέµπτο κύκλο του «The crown», όπου θα ενσαρκώσει τον εφοπλιστή Γιάννη Λάτση, ο ταλαντούχος Σπύρος Μπιµπίλας αυτές τις ηµέρες ταξίδεψε στην Κύπρο για λογαριασµό της ρωσικής σειράς «The son».

Πρόκειται για µια υπερπαραγωγή για την πλατφόρµα ΚΙΟΝ και το ρωσικό κανάλι ΝΤV, µε τον Ρώσο πρωταγωνιστή Αλεξέι Σερεµπριακόφ και τον διεθνούς φήµης σκηνοθέτη Νικολάι Χοµερίκι.

Ο ρόλος του είναι... ανατρεπτικός, αφού µετά τον απίθανο βουλευτή που υποδύθηκε και απολαύσαµε σε τρία επεισόδια στην πολύ επιτυχηµένη σειρά του Mega «Συµπέθεροι απ' τα Τίρανα», τώρα γίνεται άγριος, σε σηµείο να... βασανίσει τον άµοιρο που θα απαγάγει. «Έχω απαγάγει κάποιον από λάθος και τον βασανίζω, επειδή νοµίζω πως είναι κάποιος άλλος. Είµαι σε µια συµµορία µουσουλµάνων...

Ο ρόλος µου είναι ένας ένας περίεργος άνθρωπος», αποκαλύπτει στο «Secret» και εξηγεί πώς βρέθηκε να παίζει σε αυτή την υπερπαραγωγή. «Είναι µια σειρά 10 επεισοδίων και συνεργάζονται χιλιάδες άνθρωποι. Εγώ µιλάω αγγλικά, αλλά ακούγονται ελληνικά, αγγλικά, ρωσικά και τουρκικά. Τα γυρίσµατα για τον ρόλο µου γίνονται στην Κύπρο και αργότερα στη Ρωσία. Εδώ µε αντιµετωπίζουν σαν έναν σταρ από την Ελλάδα - όχι ότι είµαι.

Όσο για τον ρόλο, τον κέρδισα µετά από ακρόαση. Υπάρχουν cast directors και µας ειδοποιούν να κάνουµε casting για ξένες παραγωγές. Η δική µου µε είχε στείλει και στο "Crown" και έτσι πάλι µε πήρανε», εξηγεί. Όσο για τα χρήµατα, ο αγαπηµένος ηθοποιός τονίζει ότι «εδώ είναι καλά, αλλά δεν έχουν µεγάλη διαφορά. Είναι σχεδόν τα ίδια µε αυτά που παίρνω στην Ελλάδα. Στο "Crown" βέβαια υπήρχε τεράστια διαφορά».

*Δημοσιεύθηκε στο Secret στις 12/02/2022