Σχεδιο_χωρις_τιτλο_3
Lifestyle

Η Δέσποινα Μοίρου έγινε κυρία... Pink Floyd

Αρραβωνιάστηκε τον θρυλικό μουσικό Σκοτ Πέιτζ


Η Δέσποινα Μοίρου μέσα σε μια νύχτα έγινε κυρία Floyd, όπως ήδη την αποκαλούσαν πολλοί στο Χόλιγουντ. Κάτω από άκρα μυστικότητα έγινε ο αρραβώνας της με το θρυλικό μουσικό Σκοτ Πέιτζ (Scott Page) , 68 ετών, ο οποίος έχει παίξει σαξόφωνο και κιθάρα με τους Pink Floyd, έχοντας ως κουμπάρο τους τον κιθαρίστα των Doors, Ρόμπι Κρίγκερ. Το δαχτυλίδι των αρραβώνων, ένα μαύρο πολυγωνικό διαμάντι, το οποίο ονόμασε «Eternal Beloved», που σημαίνει «αιώνια αγαπημένη», είναι δεμένο από λευκό χρυσό μαζί με λευκά άχρωμα μικρά διαμάντια που το κυκλώνουν. Της είπε «Σου κάνω πρόταση με αυτό το μαύρο σπάνιο στον κόσμο διαμάντι, μιας και πιο σπάνια είσαι εσύ, σαν ξωτικό από άλλο πλανήτη».

Καιρό πριν, όταν η Δέσποινα Μοίρου συνεργάστηκε με τους θρυλικούς Pink Floyd επί σκηνής, είχε αναπτυχθεί μία φιλία. Όλοι τους την αγάπησαν αμέσως για το χιούμορ της, αλλά και το χαρακτήρα της! Αρκετές ήταν οι φορές που οι παπαράτσι την είχαν «συλλάβει» να γευματίζει με τον Πέιτζ ή ακόμα και να κάνουν διαλογισμό στην παραλία του Μαλιμπού. Η φιλία λοιπόν αυτή εξελίχθηκε σε ένα θυελλώδη έρωτα.

«Οι ομοιότητες που έχω με αυτό τον άνθρωπο είναι πολλές, αλλά και σε πολλά πράγματα έχω μεγάλη αντίθεση, επειδή είμαι αρκετά ιδιόρρυθμη, εκρηκτική, μεσογειακή, ενώ αυτός είναι αρκετά απλός, σαν βούδας, με κατανοεί, μου δίνει το χρόνο και το χώρο που χρειάζομαι, η εκπληκτική αίσθηση του χιούμορ που έχει και η καλοσύνη του μου έκλεψαν την καρδιά. Επίσης έχει πολλή υπομονή, ένα στοιχείο που εγώ δεν έχω καθόλου στο χαρακτήρα μου. Δεν θα είχα υπομονή ποτέ να περάσει τόσος χρόνος και όλες αυτές οι συνθήκες για να ξαναβρεθώ με τον άνθρωπο που αγαπώ», λέει η ίδια.

Ο αρραβώνας έγινε σε πολύ στενό κύκλο, στη βίλα του ροκ σταρ, με VIP celebrities, ενώ η κυρία Floyd δεν σταμάτησε λεπτό να χορεύει. Καλεσμένοι ήταν, μεταξύ άλλων, o Τζον Ντένσμορ και ο Αλ Πατσίνο. Τα τελευταία χρόνια η Δέσποινα Μοίρου βρίσκεται μόνιμα στην Αμερική, συνεργαζόμενη με σημαντικά ονόματα της χολιγουντιανής βιομηχανίας.


Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 14 Φεβρουαρίου 2022