Με ένα privé party και ενενήντα εννιά κόκκινα τριαντάφυλλα ευχήθηκε «Happy Valentines day» στη Δέσποινα Μοίρου ο Σκοτ Πέιτζ.

Η Ελληνίδα ηθοποιός και stand up comedian, που κάνει καριέρα στις ΗΠΑ, γνωρίστηκε με το διάσημο μουσικό πριν από περίπου πέντε χρόνια και πρόσφατα δέχτηκε και πρόταση γάμου. Όπως η ίδια έχει πει, ο γάμος θα τελεστεί στην ιδιαίτερη πατρίδα της, στο Σουφλί!

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο πασίγνωστος μουσικός θέλησε να κάνει μια μεγάλη έκπληξη στην αγαπημένη του. Έτσι, ο ροκ σταρ διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι-έκπληξη στη βίλα του, με VIP καλεσμένους, μεταξύ των οποίων μουσικοί από σπουδαίες μπάντες, όπως ο σαξοφωνίστας των Who, οι Supertramp κ.ά., με την κυρία Πέιτζ να μη σταματάει να τραγουδάει και να χορεύει τα τραγούδια της θρυλικής αγαπημένης της μπάντας.

Τα δώρα που έλαβε από το σύντροφό της ήταν πολλά. Γνωρίζοντας ότι ο αγαπημένος αριθμός της είναι το «9», της χάρισε συμβολικά 99 κόκκινα τριαντάφυλλα. Στη συνέχεια, ο κουμπάρος τους, ο θρυλικός κιθαρίστας των Doors, Ρόμπι Κρίγκερ, της έκανε δώρο τον αυθεντικό δίσκο των Doors, το «L.A. Woman», ανακηρύσσοντάς την «Η Γυναίκα της Πόλης των Αγγέλων»!

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς και του λαμπερού prive party το ζευγάρι δεν έκρυψε στιγμή τον έρωτά του. Μάλιστα, τις επόμενες μέρες, η Δέσποινα Μοίρου, που διανύει την καλύτερη περίοδό της και σε επαγγελματικό επίπεδο, με πολλές ταινίες στα σκαριά, αλλά και αυτήν που γράφει η ίδια για τον μέντορά της Αλ Πατσίνο, που έχει προκαλέσει αίσθηση παγκοσμίως, δεν δίστασε να εξομολογηθεί και δημόσια τον έρωτά της για τον Σκοτ Πέιτζ και να τον ευχαριστήσει για τα δώρα του με τις εξής τρυφερές αναρτήσεις στο Facebook:

«Happy Valentine’s night “Hey you Scott: Open your heart, I’m coming home” χρόνια ερωτευμένα σε όλους σας!!!» έγραψε χαρακτηριστικά, αναρτώντας μια τρυφερή φωτογραφία των δυο τους, ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε και το διάσημο κουμπάρο τους για το δώρο που της έκανε. «Μy “LA woman” vinyl original gift! Thank you sooo much Rob! Το δώρο μου από τον κουμπάρο μου Ρόμπι Κρίγκερ, κιθαρίστα των Doors! Ο αυθεντικός δίσκος των Doors “LA woman”!! Κλαίω από χαρά! Τα λόγια περιττά!».

Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 28/2