Κύμα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει μετά τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» το πρωί του Σαββάτου 12/02/2022.

Εκτός από τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε ο τραγουδιστής για τα όσα είπε, πολλοί χρήστες του διαδικτύου «τα έβαλαν» και με τη Σίσσυ Χρηστίδου για τη στάση της.

Το πρωί της Δευτέρας, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε επίσης το πώς χειρίστηκε το θέμα η Σίσσυ Χρηστίδου. «Μου είναι συμπαθής η Σίσσυ. Να ‘ρθούμε όμως σε αυτά που άκουσα με προσοχή. Όταν κάνεις μία συνέντευξη ακόμα και εξομολογείται τη ζωή του ο άλλος, υπάρχει η διαδικασία που κάνεις follow up. Δηλαδή βάσει αυτού που λες, σε ρωτάω κάτι.

Όταν είναι ένα κοινωνικό θέμα τόσο ευαίσθητο, τόσο καυτό, με θύματα, δεν μπορείς να αφήνεις τον Σάκη να κάνει εξομολόγηση του έρωτά του και της αγάπης του ως προς τον θύτη. Άρα δεν έκανε η συγκεκριμένη συνέντευξη, άφησε να κάνει δήλωση. Δεν έγινε καμία αντερώτηση. Δεν έγινε συνέντευξη, υπήρξε “σου δίνω το βήμα, πες ό,τι θες. Και εκεί έγινε το ξέπλυμα του αιώνα”» είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος.


Στο τέλος της εκπομπής, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να προχωρήσει σε μία διευκρίνιση όσον αφορά στα δικά της λεγόμενα κι αυτά του Ανδρέας Μικρούτσικος σχετικά με τη στάση της Σίσσυς Χρηστίδου. «Οι απόψεις του Ανδρέα, ουκ ολίγες φορές δεν ταυτίζονται με τις δικές μου και θέλω να είμαι ξεκάθαρη.

Από εκεί και πέρα δεν μπορεί κάποιος να φιμώσει τον Ανδρέα και να του πει ή να μην του πει πώς να χειριστεί ένα θέμα. Επειδή κάτι μου μεταφέρθηκε, εγώ δεν θέλω σε καμία περίπτωση να έχει στενοχωρηθεί η Σίσσυ με κάτι από αυτά που ειπώθηκαν στην εκπομπή. Εγώ ήμουν πολύ ξεκάθαρη σε αυτά που είπα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: