Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και απανταχού οι ερωτευμένοι γιορτάζουν τον έρωτά τους με το αμόρε τους.

Στο ίδιο mood φυσικά και γνωστά πρόσωπα από την σόουμπιζ και ζευγάρια.

Ο σύντροφος της Κόνι Μεταξά, Μάριος Καπότσης έκανε μία τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό θέλοντας να ευχηθεί στην αγαπημένη του.

Στο στιγμιότυπο βλέπουμε το ερωτευμένο ζευγάρι να ποζάρει αγκαλιά, με την Κόνι Μεταξά να κοιτά τρυφερά τον σύντροφό της ενώ χαμογελά. Η Κόνι Μεταξά δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την ανάρτηση του συντρόφου της και έγραψε: «Έλα η παντόφλα. Καλά πως τα έχεις με αυτή τη Μεταξά, εσύ είσαι κούκλος».





Πολλές φορές η Ιωάννα Τούνη έχει πει πως στο πρόσωπο του Δημήτρη Αλεξάνδρου έχει βρει τον απόλυτα ρομαντικό άντρα, κάτι που, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ο ίδιος το επιβεβαίωσε.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, από την πλευρά του, δεν μπόρεσε να μην οργανώσει κάτι ξεχωριστό για την αγαπημένη του, Ιωάννα Τούνη, με την οποία, τον τελευταίο καιρό, συγκατοικούνε σχεδόν. Από τότε που εκείνος μετακόμισε στο νέο του σπίτι, η Ιωάννα είναι πανταχού παρούσα, μιας και έχει αναλάβει σχεδόν ολόκληρη την διακόσμηση.

Πριν από λίγη ώρα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε μερικά Instagram stories και από εκεί αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους, την έκπληξη που είχε ετοιμάσει για την Ιωάννα Τούνη. Μάλιστα, ο ίδιος είχε και χρόνο να ετοιμάσει τα πάντα, μιας και η Ιωάννα Τούνη ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή που συμμετέχει και ο ίδιος "Super Κατερίνα". O Δημήτρης Αλεξάνδρου λοιπόν γέμισε όλο το σπίτι με κόκκινα τριαντάφυλλα και τεράστιες κόκκινες καρδιές, με την Ιωάννα Τούνη να πετάει από την χαρά της.

Η ίδια είπε: " Είναι ότι καλύτερο μου έχουν κάνει ποτέ. Σ' αγαπάω πολύ. Έχω τρελαθεί, είσαι υπέροχος"

Η Κρίστη Καθάργια και ο Γιώργος Μαυρίδης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους κάνουν σχέδια για τον γάμο τους.

Οι δυο τους αποφάσιασαν να γιορτάσουν την Ημέρα των Ερωτευμένων με πολύ ξεχωριστό τρόπο, ενώ η Κρίστη Καθάργια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία πολύ ξεχωριστή φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τον Γιώργο Μαυρίδη και μοιράζονται ένα καυτό φιλί.

«Κάθε μέρα», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η Κρίστη Καθάργια, εννοώντας ότι τον αγαπάει κάθε μέρα και ότι δεν περιμένει την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου για να του ευχηθεί.
















Σε εορταστικό κλίμα είναι σήμερα 14 Φεβρουαρίου όλα τα ερωτευμένα ζευγάρια, με την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη να εκφράζουν τον έρωτα τους δημόσια, όπως πολλοί έκανα μέσα από τα social.

Το ζευγάρι, όπως μας έχουν αποδείξει είναι σε όλα μαζί, και παρά τα τόσα χρόνια γάμου, κοινών εκπομπων, παραμένουν ερωτευμένοι και δεν σταματούν να το εκφραζουν. Νωρίς σήμερα λοιπόν, ο τραγουδιστής έσπευσε να εκπλήξει ευχάριστα την γυναίκα του με ένα post στο Instagram, που έσταζε αγάπη!

Βαρθακούρης Άγιος Βαλεντίνος

Φυσικά η Αντελίνα μαέσω έκανε repost γράφοντας: "Χάρη έχω εσένα... εκεί είναι η ουσία και όλη η σημασία... εκεί βρίσκεις τη δύναμη να συνεχίζεις... έχω εσένα!" "Happy Valentine's Baby - Ρε συ! Έχουμε φιληθεί σε όλο τον πλανήτη" έγραψε χαρακτηριστικά.


Happy Valentines day hubby! Hope you like your gift. Let’s grow some love and make the world greener! Te amo» , έγραψε η Ζιζέλ στην ανάρτηση που έκανε για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ποζάροντας με τον σύζυγο της.

















«Happy Valentine's day, my love», εγραψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο, στο οποίο φιλάει στο στόμα της αγαπημένη του.















«Αυτά τα μερικώς θλιμμένα μάτια ,αυτό το στόμα κι αυτή την μυτούλα και κάποια αλλά ακόμα που δεν φαίνονται στην φωτό ,με το που τα είδα ,ξέρεις πολύ καλα τί έπαθα.Σήμερα λοιπόν στην τοποθεσία Ακαδημία Πλάτωνος ,ώρα 17.29 ,παίζοντας στην παιδική χαρα με τον γιο μας ,έχω να σου πω ότι αισθάνομαι περήφανος και τυχερός που τελικά εσύ έγινες το κορίτσι μου ,η γυναίκα μου ,η μητέρα του παιδιού μου .Υ.Γ { Τον άγιο Βαλεντίνο τον βαριέμαι ,εσένα ποτέ», έγραψε ο Γιώργος Χρανιώτης, δημοσιεύοντας φωτογραφίες της συζύγου του Γεωργίας Αβασκαντήρα.


.














«Μη σε νοιαζει τίποτα… αν ποτέ γεράσουμε ,αν λεω , θα έχω πάντα έτοιμο το τελευταίο προγραμμα φωτοσοπ! (🚀🚀🚀🚀🚀🚀) 😂😂 I love you to the moon», έγραψε η Ρούλα Ρέβη δημοσιεύοντας ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τον Αποστόλη Τότσικα.















Eκτός από διάσημοι,η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είναι και δυό ευκατάστατοι οικονομικά celebrities. Με αυτό το σκεπτικό, θα μπορούσαν να ανταλλάξουν ένα πανάκριβο δώρο μεταξύ τους για να γιορτάσουν την γιορτή των ερωτευμένων. Όμως ο Affleck έκανε την κίνηση ματ που κάθε γυναίκα θα εκτιμούσε από τον άντρα της ζωής της. Αποφάσισε να κάνει ένα συναισθηματικά καθαρά δώρο που σηματοδοτεί μία 17 χρονη πορεία από το χωρισμό τους και μετά και είναι ένα ξεκάθαρο προμήνυμα για το ότι αυτοί οι δύο έχουν αποφασίσει να γεράσουν μαζί ή καλύτερα να ζήσουν ευτυχισμένοι μαζί.




Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)