Καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» ήταν το βράδυ της Τρίτης 15/02/2022 η Ελένη Δήμου.

Η σπουδαία τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συμμετοχή της στο «Just The 2 Of Us» και το πώς πήρε την απόφαση να πάει στο ριάλιτι μουσικής.

«Η οικογένεια μου το πήρε περίεργα. Ο σύζυγός μου με ρώτησε αν το σκέφτομαι και ήθελα και δεν ήθελα. Βασική μου προϋπόθεση για να δεχτώ την πρόταση του J2Us ήταν να έχω να παιδί που έστω να τραγουδάει να μην “α α α”. Μου έφεραν τρία παιδιά να ακούσω και έτσι διάλεξα τον Μαρίνο Κόνσολο», είπε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο περίφημο φιλί που αντάλλαξαν επί σκηνής: «Με τον Μαρίνο σε κάθε μας εμφάνιση παίζαμε ρόλους. Το φιλί ήταν αυθόρμητο, εμένα δεν με ενόχλησε, δεν κατάλαβα γιατί εκνευρίστηκε ο κόσμος».

O άνδρα της,  μουσικός παραγωγός και ηχολήπτης Άκης Γκολφίδης.

«Ο σύζυγός μου είναι σπουδαίος άνθρωπος, ο Άκης έχει ένα καταπληκτικό επίπεδο. Τον θαυμάζω. Ο Άκης είναι ένας άγγελος στη Γη. Μόνο το ότι έχει παντρευτεί εμένα έχει κλείσει θέση στον παράδεισο. Το έχω δηλώσει και στον γιο μου, αν ο πατέρας του πάθει κάτι θα χάσει δύο ανθρώπους. Είμαι αποφασισμένη», σημείωσε.

«Ήταν εκεί πάντα για να κάνει τα όνειρα μου πραγματικότητα. Μπορεί να μην είχα τη δύναμη να χτυπήσω το χέρι στο τραπέζι της δισκογραφικής εταιρίας, αυτό έκανε ο Άκης. Ο Άκης έβγαλε αυτό που ήθελα και αυτό που ήμουν. Περάσαμε κάποιες δυσκολίες, πέσαμε έξω σε κάποιες κινήσεις, οικονομικά και εκεί φάνηκε η αγάπη του ενός για τον άλλον», εξομολογήθηκε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:




Η Ε. Δήμου θυμάται στιγμές με τον Σ. Καζαντζίδη και τον Γ. Μπιθικώτση