Στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε ο Γιώργος Καρκάς προκειμένου να ξεκαθαρίσει τι εννοούσε με τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε για την τοποθέτηση του Σάκη Ρουβά σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Τοποθετήθηκα καθαρά για το αν κάποιος που είναι κολλητός σου φίλος οφείλει να γνωρίζει τι κάνεις τις στιγμές που έχεις τα θεματάκια σου. Ο Σάκης Ρουβάς ίσως να υπονοούσε και μια άλλη επιπρόσθετη αδυναμία του Δημήτρη Λιγνάδη που ίσως να την ήξερε ο ίδιος που ήταν φίλος του. Στάθηκα στο «αν» οφείλει κάποιος να ξέρει, δε σημαίνει ότι κάποιος που είναι φίλος σου ξέρει» είπε ο Γιώργος Καρκάς.

Στην πορεία ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να δώσει μια συμβουλή στον ηθοποιό λέγοντάς του: «Επειδή είναι δομημένος ο λόγος και επειδή θέτεις πολύ σημαντικά το τεκμήριο της αθωότητας, καλό είναι να εντάξεις στον λόγο σου και το εξής: κατάκτηση του τεκμήριου της αθωότητας αλλά όχι άλλοθι για να ξεπλένουμε».

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Γιώργου Καρκάς, ο οποίος τόνισε: «Σας παρακαλώ κύριε Μικρούτσικε, ξεπλένουμε όταν έχει αποδειχτεί η βρώμα. Η βρώμα αποδεικνύεται στα δικαστήρια. Η αποδεικτική διαδικασία είναι το δικαστήριο. Δε μπορούμε να πούμε ότι ξεπλένουμε κάποιον από τη στιγμή που δεν έχει αποφασίσει η δικαιοσύνη αν είναι ένοχος. Είπατε τη λέξη ξέπλυμα που έχει γίνει της μόδας».

«Είπα ότι το τεκμήριο δε θα γίνεται και άλλοθι. Το τεκμήριο δε θα με κάνει εμένα να βλέπω ουδέτερα τον φονιά του παιδιού» του απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Όταν υπάρχει φονιάς παιδιού, υπάρχει και πτώμα. Είναι αυταπόδεικτο» ανταπάντησε ο Γιώργος Καρκάς συμπληρώνοντας, «Επίσης, είμαστε με τα θύματα όταν αποδειχθεί μετά από δικαστήριο ότι είναι».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:




Με απογοήτευσαν, κάποιοι που υπέγραψαν στη δίκη μου