Στο ερώτημα ποιος δίνει τα ονόματα στις κακοκαιρίες απάντησε, μεταξύ άλλων, η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη η οποία παράλληλα αναφέρθηκε στην οικογένειά της αλλά και στα παράπονα που ακούει από τον σύζυγό της.

Η Χριστίνα Σούζη μιλώντας στον ΑΝΤ1, εξήγησε ότι τα ονόματα των κακοκαιριών τα έβγαζε αρχικά το αστεροσκοπείο και τώρα τα βγάζει η ΕΜΥ.

«Όλες οι μετεωρολογικές υπηρεσίες της Ευρώπης βγάζουν τα ονόματα για τις κακοκαιρίες. Εμείς είμαστε στην ίδια ομάδα με την Κύπρο και το Ισραήλ». Όσον αφορά στο όνομα «Ελπίδα» της πρόσφατης κακοκαιρίας, όπως λεει, «δεν βγήκε από εμάς, βγήκε από την Κύπρο ή το Ισραήλ. Ξέρω και τα επόμενα ονόματα, αλλά δεν τα θυμάμαι» πρόσθεσε.

Με τον καιρό δεν θα σταματήσω να ασχολούμαι μέχρι να πεθάνω

«Με τον καιρό δεν θα σταματήσω να ασχολούμαι μέχρι να πεθάνω», τόνισε η Χριστίνα Σούζη αν και αποκάλυψε πως εάν δεν παρουσίαζε τον καιρό, θα ήθελε να παρουσιάζει μία ταξιδιωτική εκπομπή.

Δείτε ακόμη: Χριστίνα Σούζη -«Άφωνοι» οι παρουσιαστές με το μήνυμα στο χιόνι για εκείνη (Βίντεο)

Εξήγησε ότι «οι μετεωρολόγοι μπορούν να προβλέπουν τον καιρό μέχρι μια εβδομάδα νωρίτερα, από και εκεί και πέρα οι προγνώσεις δείχνουν απλώς τις τάσεις» ενώ χτύπησε «καμπανάκι» για το περιβάλλον, λέγοντας ότι δεν μπορεί να έρχεται η μια κακοκαιρία μετά την άλλη χωρίς να φταίει κάτι.

«Κάθε κακοκαιρία που έρχεται και θέλει την αμέριστη προσοχή του εγκεφάλου μου, είναι δύσκολο. Η μόνη φορά που στεναχωρήθηκα πολύ ήταν όταν ήμουν στην αρχή της καριέρας μου, το έπαιζα ξύπνια και είπα σε κάποιον που παντρευόταν ότι δεν θα βρέξει και έβρεξε. Από τότε έβγαλα μυαλό», είπε ακόμη η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ Χριστίνα Σούζη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:




Συνήθως την «πατάμε» στην πρόγνωση καιρού της Αττικής



Το επίθετό μου είναι πραγματικό... όχι ψευδώνυμο



Έβγαζα περισσότερα χρήματα όταν έκανα ιδιαίτερα μαθηματικών