Εδώ και έναν μήνα ο Παύλος Χαϊκάλης έχει φύγει από την Αθήνα και έχει επιστρέψει στο Κατάκολο Ηλείας, τον τόπο καταγωγής του. Ο γνωστός ηθοποιός, μιλώντας στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο και την εκπομπή “Super Κατερίνα” αποκάλυψε πως αυτή την περίοδο βρίσκεται σε μια φάση αποτοξίνωσης, αλλά η απόφαση να φύγει από την πρωτεύουσα είναι κάτι που είχε αποφασίσει καιρό πριν.

Ακόμη, ο Παύλος Χαϊκάλης αποκάλυψε πως του έχει γίνει πρόταση για να συμμετάσχει το καλοκαίρι σε παράσταση στο Ηρώδειο, την οποία δεν έχει αποφασίσει αν θα δεχτεί, ενώ αυτή την περίοδο βρίσκεται σε πρόβες για μια ερασιτεχνική παράσταση που θα παιχτεί στον Πύργο.

Από το Κατάκολο στο Ηρώδειο 

«Από την Αθήνα έχω φύγει εδώ και ένα μήνα. Είμαι στο Κατάκολο της Ηλείας. Είχα πάρει εδώ και καιρό την απόφαση να γυρίσω στο χωριό μου γιατί ήθελα να αλλάξω τρόπο ζωής, καμία σχέση με γεγονότα κτλ, απλώς ήρθε μια συγκυρία πραγμάτων. Ήδη έχω μια πρόταση για μια παράσταση για το καλοκαίρι στο Ηρώδειο αλλά ακόμα το σκέφτομαι.

Οι πρόβες με ερασιτεχνικό θίασο 

Αυτή την περίοδο είμαι σε πρόβες, έγινε ένα δυσάρεστο γεγονός εδώ στον Πύργο. Ήταν μια έτοιμη δουλειά σε έναν ερασιτεχνικό θίασο αλλά υπήρξε ένα πρόβλημα υγείας ενός παιδιού και μου ζήτησαν να τον αντικαταστήσω γιατί θα διαλυόταν η δουλειά. Συμμετέχω σε αυτή τη διαδικασία για να μη διαλυθεί η δουλειά και θα παίξουμε κάποιες παραστάσεις στον Πύργο για δεκαπέντε μέρες όπως είναι τα ερασιτεχνικά θέατρα εδώ. Θα δουλέψω με ερασιτέχνες και αυτό είναι μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία, είναι κάτι που με ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Οι ξέγνοιαστες στιγμές 

Αυτή τη στιγμή περπατάω σε μια παραλία, κάνω βόλτες, είμαι με φίλους, αναπνέω τον καθαρό αέρα. Είμαι θα έλεγα σε μια φάση αποτοξίνωσης» ανέφερε ο Παύλος Χαϊκάλης στην εκπομπή του Alpha.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: