Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» συνάντησε την Αλεξάνδρα Ούστα, η οποία μίλησε για το γιο της και την απόφασή της να μην τον βαφτίσει, ενώ μοιράστηκε και τις αναμνήσεις της από τον Σάκη Μπουλά.

«Είμαι πολύ καλά. Στην καθημερινότητά μου όλη η προσοχή μου πέφτει στον μικρό, θα πάμε μπάσκετ, παιδική χαρά και στο σπίτι κυρίως όλη μέρα εκτός από τη βολτούλα που θα κάνουμε», είπε η ηθοποιός.

Η Αλεξάνδρα Ούστα μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν πήγαινε να γεννήσει το γιο της, αλλά και την απόφασή της να μην τον βαφτίσει. «Το βράδυ πριν μπω στο μαιευτήριο είχα ραντεβού με το γιατρό, και είδε ότι μάλλον κάτι δεν πήγαινε καλά και μου πρότεινε προκειμένου να είμαστε σίγουροι, να μπω στο μαιευτήριο και να ξεκινήσουμε διαδικασίες πρόκλησης τοκετού. Μόλις μου έβαλαν τον ορό έπαθα αλλεργικό σοκ, έπεσαν οι παλμοί του μωρού και έκανα καισαρική.

Ήξερα ότι ήταν αλλεργικό σοκ αλλά δεν μου ήταν γνωστό ότι έπεφταν οι παλμοί του μωρού, αυτό το έμαθα μετά. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα», είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε ότι «Θα δώσω το δικαίωμα επιλογής στο γιο μου, θα διαμορφώσει τη δική του άποψη και αν θέλει να βαφτιστεί ας το κάνει, αν θέλει ας γίνει βουδιστής, ό,τι θέλει».

Οι αναμνήσεις από τον Σάκη Μπουλά

Σχετικά με τις απώλειες που έχει βιώσει, μεταξύ αυτών και αυτή του Σάκη Μπουλά, η Αλεξάνδρα Ούστα σημείωσε ότι, «Όλες οι απώλειες με έχουν σημαδέψει. Κάθε χρόνο έχανα κι έναν άνθρωπο, γονείς, παππούδες».

«Ο Σάκης Μπουλάς ήταν πολύ ευχάριστος άνθρωπος, παρά το ότι είχε τα δικά του σκοτάδια και τις στεναχώριες του. Μου έχει μείνει πολλή αγάπη και μια γλυκιά νοσταλγία», πρόσθεσε.

Το κυνήγι των δημοσιογράφων 

Μάλιστα, μίλησε και για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν «έφυγε» ο Σάκης Μπουλάς, με τους δημοσιογράφους να την «καταδιώκουν».

«Δε με ενοχλεί τόσο όσο με ενοχλούσε στην αρχή να με ρωτάνε για τον Σάκη. Περνάει μια περίοδος για τον καθένα που χρειάζεται να πενθήσει. Είναι λίγο άγριο αυτό που συνέβαινε εκείνη την περίοδο. Και εγώ έχω αλλάξει, έχω γίνει άλλος άνθρωπος, έχω κάνει την οικογένειά μου.

Είναι άγριο να έχεις χάσει τον άνθρωπό σου και να την έχουν στήσει έξω από το σπίτι για να σου πάρουν μια δήλωση
, και να σου λένε πήγαινε πιο αργά για να σε πάρω πλάνο. Μου έλεγαν αν δε μιλήσει για τον Μπουλά, δεν τη θέλω στην εκπομπή. Δεν πειράζει ρε φίλε, ούτε εγώ θέλω», είπε.

«Ήταν μια εξαιρετικά περίεργη σύμπτωση ότι γέννησα την ημέρα που έκλειναν 6 χρόνια από το θάνατο του Σάκη Μπουλά», ανέφερε ακόμα η Αλεξάνδρα Ούστα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: