Σχεδιο_χωρις_τιτλο__9_
Lifestyle

Μαίρη Συνατσάκη: Αποκάλυψε την αλλαγή που αποφάσισε να κάνει στην καθημερινότητά της

«Είναι σαν φαρμακάκι για τα μέσα μας»

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς πέρα από τις καθιερωμένες καθημερινές αναρτήσεις που κάνει από την προσωπική της ζωή της αρέσει επίσης να μοιράζεται διάφορα γεγονότα μαζί με τους αγαπημένους τους followers.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια θέλησε να κάνει μια αποκάλυψη το απόγευμα της Παρασκευής σχετικά με μια μικρή αλλαγή που αποφάσισε να κάνει στην καθημερινότητά της και τη βοήθησε να νιώσει καλύτερα.

Με μια ανάρτηση λοιπόν μέσα από τα insta stories της η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλημέρααα! Έχω ξεκινήσει να κάνω το βίντεο "Η έξαλλη νυχτερινή μου ζωή" και part 3, που σημαίνει ότι για μια εβδομάδα πηγαίνω κάθε μέρα θέατρο, που σημαίνει ότι έχει αρχίσει να επανέρχεται δειλά δειλά η ελπίδα μου στο ανθρώπινο είδος.

Να βρείτε την τέχνη που αγαπάτε και να βρείτε τρόπους να είστε όσο πιο κοντά μπορείτε σε αυτήν, όσο συχνότερα μπορείτε γιατί είναι σαν φαρμακάκι για τα μέσα μας». Από την άλλη, ακολούθησε ένα ακόμη story στο οποίο έγραψε χιουμοριστικά: «Ξέχασα να γράψω cringe alert στο προηγούμενο αλλά μετά θυμήθηκα ότι είμαστε όλοι παλιάτσοι και δεν πειράζει».

anartisi_mairis_2
sinatsaki_anartisi_2