Σε ένα υπέροχο διαμέρισμα στην περιοχή της Καλλιθέας μένει η γνωστή τραγουδίστρια Νατάσσα Μποφίλιου με το σύζυγό της Χρήστο Κορτσέλη. Η ίδια έχει δημοσιεύσει κάποιες φωτογραφίες και βίντεο στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram από γωνιές τού πολύ κομψού και ιδιαίτερα διακοσμημένου σπιτιού της.

Το σαλόνι του διαμερίσματος είναι ξεκάθαρα το σήμα κατατεθέν του! Πρόκειται για έναν χώρο πλήρως εναρμονισμένο με τη vintage αισθητική, καθώς η Νατάσσα Μποφίλιου είναι οπαδός της συγκεκριμένης διακόσμησης. Το σπίτι της έχει πολλά έπιπλα από ξύλο και ρατάν και τα φυτά εσωτερικού χώρου δίνουν μια αποικιοκρατική πινελιά στη διακόσμηση.

Στο σαλόνι υπάρχουν ξύλινα στόρια αντί για κουρτίνες, χαλιά και vintage πολυθρόνες σε πράσινο χρώμα. Επιπλέον, στο χώρο βλέπουμε να υπάρχουν πολλά βιβλία. Οι καναπέδες που αποπνέουν αέρα άλλης εποχής και ένα vintage, επιδαπέδιο φωτιστικό δίνουν στο σύνολό τους μια αρμονική διακόσμηση, που όπως φαίνεται η Νατάσσα Μποφίλιου απολαμβάνει και με το παραπάνω στον ελεύθερο χρόνο της.

Ως λάτρης της μουσικής και ως καλλιτέχνιδα η Νατάσσα Μποφίλιου δεν θα μπορούσε να μην εντάξει στη διακόσμηση διάφορα μουσικά items. Ένα vintage ραδιόφωνο, ένα πικάπ κι ένα καλό ηχοσύστημα προσθέτουν μια καλλιτεχνική νότα στη συνολική διακόσμηση.







*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time