Kαλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και αναφέρθηκε στις δυσκολίες του Survivor, αλλά και για τα  προβλήματα που έχει από την εποχή που συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Ακόμα έχω προβλήματα υγείας από το Survivor. Στο στομάχι με τη διατροφή, με την απότομη αλλαγή των κιλών, ο κύκλος. Είναι όλα ένα θέμα. Για τις γυναίκες είναι πολύ πιο δύσκολο. Έχεις να κάνεις με τις ορμόνες. Ζηλεύω πολύ που τους βλέπω, θα ήθελα να το ξαναζήσω», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Υπήρχαν εντάσεις που δεν έγραψαν οι κάμερες αλλα όχι σε τέτοιο βαθμό. Να λες τον άλλον “καραγκιόζη” είναι άσχημο. Αυτό που κάνει η Ασημίνα είναι υπερβολικό», σχολίασε για τους τσακωμούς που υπάρχουν στον φετινό κύκλο και μίλησε για τις διαφορές: «Εμείς δεν είχαμε κονσέρβες. Είχαμε μόνο ρύζι, μετά ήρθε το λάδι και μετά το αλεύρι» σχολίασε η ίδια.

Τι θα απαντούσε η Ευρυδίκη, αν χτυπούσε το τηλέφωνο και της έλεγαν να μπει στο παιχνίδι; «Το μέσα μου λέει “ναι”… Τότε ήμουν 29 χρονών. Αν μπορω εκεί πρέπει να είμαι όπως ήμουν τότε. Το κορμί μου το ξέρω. Τότε αγωνιζόμουν με δύο ενέσεις πριν και δύο μετά το παιχνίδι. Ποτέ δεν είχαμε “εντολή γιατρού κάτσε έξω” ή μεγαλογιατρούς. Έχει να κάνει με το σώμα μου. Έχω φτάσει και σε μια ηλικία, θέλω τα γυναικολογικά μου να είναι εντάξει…».

Δείτε το βίντεο