Με νέο επεισόδιο επέστρεψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο κανάλι Raw στο Youtube την Πέμπτη 25/01/2024.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, για τη σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αλλά και για όσα δεν γνωρίζαμε τις δύο φορές που έλαβε μέρος στο παιχνίδι.


Οι τρεις καλύτεροι παίκτες του Survivor

«Οι τρεις καλύτεροι παίκτες που έχουν περάσει από το παιχνίδι είναι ο Σάκης Κατσούλης, ο Ντάνος και ο Άρης Σοϊλέδης και από τα κορίτσια είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η Σταυρούλα Χρυσαειδή και η Στέλλα Ανδρεάδου. Την Κατερίνα Δαλάκα δεν τη βάζω στο top 3, ήταν καλή παίκτρια, αλλά δεν ήταν αυτό που ήταν τα κορίτσια», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.


Για τη σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

«Μου άρεσε, της άρεσα και όταν έγινε το πάρτι της ένωσης κοιταχτήκαμε λίγο καλύτερα και υπήρξε ένα φλερτ. Βγαίνοντας γίναμε ζευγάρι, δεν ήμασταν από μέσα μαζί. Στο δεύτερο Survivor η Ευρυδίκη έμεινε μόνο δύο εβδομάδες, οπότε και να θέλαμε δεν προλαβαίναμε να γίνει κάτι. Είχαμε μια τυπική συνομιλία πριν από τους αγώνες. Η στιγμή που η Ευρυδίκη είπε ότι θα περιμένει να φέρω την κούπα στο σπίτι μας, ήταν πολύ γλυκιά. Το είπε γιατί το ήθελα πολύ».


Φάσωμα έχει γίνει στο Survivor

«Δεν γνωρίζω αν στο Survivor 2017 υπήρξε σεξουαλική πράξη ανάμεσα σε παίκτες. Εγώ δεν έχω κάνει σεξ στο Survivor. Φάσωμα έχει γίνει. Να θυμίσω ότι έχουν παίξει κάποια από αυτά και στην τηλεόραση, όπως πέρυσι του Μάριου Πρίαμου με την Καρολίνα Καλύβα», αποκάλυψε στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Βασάλος.


Για τους παίκτες που έτρωγαν κρυφά

«Εννοείται ότι έχω δει να τρώνε κρυφά. Πέρυσι το τι σκουπίδια φάγαμε, το τι κλεψίματα γίνανε, άλλοι κλέβανε τσιγάρα. Όλο βγήκε και προς τα έξω και χάλασε και το παιχνίδι. Εγώ υπήρξα κλεπταποδόχος, γιατί φοβόμουν πάρα πολύ να με δουν να κλέβω για να μην πέσω στα μάτια της παραγωγής. Έκατσα με πολλούς, όμως, που είχαν κλέψει πράγματα, η πείνα είναι απερίγραπτη. Το πιο ακραίο που έχω φάει είναι ρύζι πεταμένο πέντε ημερών που είχε μούχλα, ομελέτα σάπια και πολλά άλλα».

Για την 4η συμμετοχή της Κατερίνας Δαλάκα

«Δεν θεωρώ δίκαιο που η Κατερίνα Δαλάκα μπήκε ξανά στο παιχνίδι, εφόσον αποβλήθηκε. Δεν είναι δίκαιο για τους άλλους παίκτες, γιατί εκείνη αφού έχει πάει τέσσερις φορές και αν το δεις μόνο από την εμπειρία, έχει ένα προβάδισμα. Από την άλλη καλά κάνει και πάει γιατί βγάζει λεφτά. Τα λεφτά που έχει βγάλει από το Survivor δεν τα βγάζεις εύκολα», υπογράμμισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Πέρασα δύσκολα με τη Μελίνα Μεταξά

Τέλος, ο personal trainer αποκάλυψε ποιος παίκτης ήταν δύσκολος στη συμβίωση, λέγοντας: «Η Μελίνα Μεταξά μού έβγαλε την πίστη πέρυσι στο παιχνίδι, ασχολούνταν μόνο μαζί μου χωρίς λόγο και αιτία. Δεν ξέρω αν είχε εμμονή, πέρασα πολύ δύσκολα μαζί της. Παρακολουθούσε συνεχώς τι λέω και πού πάω», τόνισε κλείνοντας ο Κωνσταντίνος Βασάλος..

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: