Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η αγαπημένη του, Ιλάειρα Ζήση, αρραβωνιάζονται σήμερα στον Άγιο Κωνσταντίνο. Ο Αρτ με την κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» βρίσκεται δίπλα στο ζευγάρι και καταγράφει όλες τις τελευταίες εξελίξεις, πριν το χαρμόσυνο γεγονός.

Στον αέρα, λοιπόν, του MEGA, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στην Κατερίνα Καραβάτου και για τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας πρόσφατα περί… αισθητικής.

«Με έπαιρνε καθημερινά τηλέφωνο…»

«Κατερίνα μου, είμαι αναγκασμένος τώρα να σας πω τι έχει συμβεί. Η συγκεκριμένη εκπομπή που μίλησε περί αισθητικής είναι η εκπομπή που όντως βγήκε το θέμα. Με έπαιρνε καθημερινά η υπεύθυνη καλεσμένων και μου ζητούσε την Άρτα με τα Γιάννενα από γυρίσματα» είπε αρχικά.

«Και ξαφνικά ακούω τον παρουσιαστή της εκπομπής ‘γιατί βγαίνουν και κάνουν τόσα γυρίσματα;’. Αφού η υπεύθυνη καλεσμένων σου μας το ζητάει, είναι τρομερό αυτό το πράγμα που ακούω. Μετά άκουσα που έλεγαν για το πρόγραμμα. Ο λόγος που το δώσαμε είναι γιατί το τηλέφωνό μου χτυπούσε κάθε τρία λεπτά και με ρωτούσαν όλοι οι συνάδελφοί σας τις λεπτομέρειες» συμπλήρωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε στη συνέχεια: «Έπρεπε να σεβαστούμε κι εμείς ότι πρέπει να το ζήσουμε, οπότε για να σταματήσουν όλες αυτές οι ερωτήσεις στείλαμε ένα πρόγραμμα. Αυτοί το ζήτησαν που το κατηγορούν. Οι ίδιοι άνθρωποι που το κατέκριναν είναι οι ίδιοι που με παίρνουν τηλέφωνο μετά την εκπομπή και με ρωτούν τι άλλο μπορούμε να κάνουμε. Ο Γιώργος Λιάγκας έχει καυστικό σχόλιο, αλλά σε μια τέτοια μέρα δεν θα ενοχληθώ».

Δείτε όσα είπε