Απρόσμενη τροπή πήρε η εμφάνιση στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο», όταν δύο μασκοφορεμένοι έφεραν τα πάνω κάτω στη σκηνή 

Αν και προσπάθησαν να κερδίσουν την κριτική επιτροπή οι δύο άγνωστοι επέλεξαν ένα τραγούδι του Σταμάτη Κραουνάκη αλλά το… κατέστρεψαν.

Το «Ξημερώνει πάλι» τραγούδησαν αλλά τα Χ έπεσαν βροχή

«Είμαστε εδώ και δέκα χρόνια στην Ελλάδα, αγαπάμε την ελληνική μουσική, είδαμε το τρέιλερ και είπαμε να έρθουμε εδώ να σας δείξουμε ένα act που απλά μας αρέσει» δήλωσε με χαρά ο ένας εκ των δύο διαγωνιζομένων στο πλατό του σόου.

«Είδα δυο κόκκινες πασχαλιές με βήμα θλιμμένο, τις καταπληκτικές κακούκες και κάτω από τη μάσκα κρύβεται ένα πάθος, ένας έρωτας ανικανοποίητος. Τι άλλο να πω…» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κριτής του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», Τάκης Ζαχαράτος για να πει ένα μαγαλοπρεπές όχι.



Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μόνο, που μάλλον κατάλαβε τι συμβαίνει θέλησε να δώσει με δισταγμό ένα ναι δηλώνοντας πως «λυπάμαι που δεν είναι ανάποδα τα πράγματα και δεν έχεται τρία ναι και ένα όχι». Στη συνέχεια, όμως, η μάσκες βγήκαν και φάνηκαν τα πρόσωπα των… παρουσιαστών του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», Σταύρου Σβήγκου και Νικόλα Ράπτη. «Ψέματα λες, είστε γελοίοι» φώναξε γελώντας η Έλενα Χριστοπούλου.