Αλεξανδρος_Μπουρδουμης
Lifestyle

Αλέξανδρος Μπουρδούμης κατά Ρουβά για Λιγνάδη - «Μου φάνηκε περίεργο, τι έχει να φοβηθεί;»

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σπάει την σιωπή του

Συνέντευξη στο DocVille και τον Αντώνη Μποσκοϊτη παραχώρησε ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης , ο οποίος, μεταξύ άλλων απάντησε και για τις δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Ρουβάς για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Μου φάνηκε περίεργο, γιατί κάποιος να τρομάξει; Τι έχει να φοβηθεί;»

«Στην περίεργη τοποθέτηση του Ρουβά ακούστηκε ότι ένας ναρκομανής είναι το ίδιο με έναν παιδόφιλο ή βιαστή. Αν κάτσει και παρατηρήσει κάποιος τα λεγόμενα του Ρουβά, θα καταλάβει ότι είπε τα εξής: “τρόμαξα και φοβήθηκα όταν έμαθα ότι κατηγορείται ο Λιγνάδης”», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

«Επειδή είμαι άνθρωπος που κάνει πολλά χρόνια τη δουλειά αυτή, έχω μάθει να αποκωδικοποιώ και να κωδικοποιώ ανθρώπους, να μπαίνω στους χαρακτήρες. Όταν λοιπόν ένας άνθρωπος λέει ότι τρόμαξε και φοβήθηκε προξενεί μεγάλη εντύπωση. Να πεις ότι στεναχωρήθηκες, ότι απόρησες, οκ, το καταλαβαίνω, γιατί είναι για έναν άνθρωπο που γνωρίζεις» τόνισε ο γνωστός ηθοποιός.

«Αν εσείς μαθαίνατε για μένα ότι κάνω εκείνο και το άλλο, δεν θα απορούσατε, δεν θα λέγατε “μα πώς;”. Ο Ρουβάς μιλούσε για έναν άλλο που τον συναναστρεφόταν, πήγαινε σπίτι του, ας πούμε, έβγαιναν έξω, συζητούσαν… Το να πει ότι τρόμαξε και φοβήθηκε μου φάνηκε πολύ περίεργο. Και γιατί κάποιος να τρομάξει; Τι έχει να φοβηθεί;», είπε κλείνοντας ο Αλέξανδρος Μπουρδούμη