Πρόταση γάµου δέχτηκε από τον αγαπηµένο της, Μάριο Καπότση, η Κόνι Μεταξά το βράδυ της Τετάρτης, ενώ βρίσκονταν σε γνωστό εστιατόριο µε φιλικό τους ζευγάρι, που, όπως αποκάλυψαν, θα είναι και οι κουµπάροι τους.

Ο 30χρονος πολίστας έκανε πρόταση γάµου στην τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του «Mega Star» και εκείνη γνωστοποίησε το ευχάριστο γεγονός µέσα από τον προσωπικό της λογαριασµό στο Instagram.

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζώζας Μεταξά κοινοποίησε σε story τρεις φωτογραφίες, όπου ποζάρει πιο χαµογελαστή από ποτέ στο πλευρό του συντρόφου της και δείχνει στους ακολούθους της ένα εντυπωσιακό µονόπετρο. Μάλιστα, έγραψε τη λέξη «Opa», που είναι και ο τίτλος του νέου της τραγουδιού, το οποίο µόλις κυκλοφόρησε και κάνει τεράστια επιτυχία.

Η ραδιοφωνική παραγωγός του Μy Radio 104,6 δέχτηκε εκατοντάδες ευχές µέσα από τα σχόλια των followers της, που χάρηκαν ιδιαίτερα για την πρόταση γάµου, αφού η Kόνι είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Φυσικά νιώθω µεγάλη χαρά, αλλά δεν άλλαξε κάτι µε την πρόταση γάµου», δηλώνει στο «Secret» η πανέµορφη τραγουδίστρια και παραδέχεται πως «από την ηµέρα που τον γνώρισα ήταν σαν να τον έχω ήδη παντρευτεί. Με τον Μάριο γνωρίζαµε από την πρώτη στιγµή πως θα είµαστε για πάντα µαζί… Πως θα παντρευτούµε. Το ήξερα πως είναι αυτός, ο ένας…».

Κουµπάρος του ζευγαριού θα είναι ο «βασιλιάς της κερατίνης», Ιωάννης Αγγελόπουλος, µε την εντυπωσιακή σύζυγό του, Στεφανία, µε τους οποίους έχουν εδώ και χρόνια φιλική σχέση, ενώ, όπως παραδέχεται η Kόνι, «ο γάµος δεν θα γίνει ακόµη».

Η ίδια δεν σταµατά να εργάζεται µε συνέπεια και πολύ πάθος. Πριν από λίγες ηµέρες κυκλοφόρησε από την Panik Records το «Opa», το ολοκαίνουργιο τραγούδι της. Τη µουσική και την παραγωγή του υπογράφει ο Μάριος Ψιµόπουλος και τους στίχους η Εύη ∆ρούτσα και η Ελένη Φουρέιρα.

Μαζί µε το τραγούδι κυκλοφορεί και το music video, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Τσαουσόπουλου. Με ένα εξαιρετικό και συνάµα ανατρεπτικό videoclip, η Κόνι σε παρασύρει σε µαγικούς ρυθµούς και σου λέει «Opa» µε τον πιο µελωδικό τρόπο. Μια επιτυχία που σφραγίστηκε µε µια µοναδική στιγµή, όπως η πρόταση γάµου.

Όσο για τον ασηµένιο Ολυµπιονίκη του Τόκιο, είχε αποκαλύψει στην κάµερα της εκποµπής «Χαµογέλα και πάλι!» πώς γνώρισε τη µέλλουσα σύζυγό του: «∆εν ήταν έρωτας µε την πρώτη µατιά µε την Κόνι. Εκείνη δεν ανταποκρίθηκε στην αρχή. Τη γνώρισα µέσα από µια εφαρµογή γνωριµιών, στα Mad VMA. Εκεί τη συνάντησα και στη συνέχεια ήρθε το ειδύλλιο».

*Δημοσιεύθηκε στο Secret στις 19/02/2022