Ανδρέας Παπαδόπουλος
Ανδρέας Παπαδόπουλος Ανδρέας Παπαδόπουλος
1-maria-tzompanaki-sasmos-1-png
Lifestyle

Μαρία Τζομπανάκη: "Υπήρξα πολύ ωραία γυναίκα" - Ο ρόλος της Καλλιόπης, οι αυτοσχεδιασμοί και οι αποκαλύψεις για τον σασμό (Βίντεο)

«Υπήρξα πολύ ωραία γυναίκα, τώρα είμαι μία γυναίκα που κρατά τη μεστότητα και τον απόηχο αυτής της ομορφιάς που δε φεύγει», υποστηρίζει η ηθοποιός Μαρία Τζομπανάκη.

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Σταματίνα Τσιμτσιλή παραχώρησε η Μαρία Τζομπανάκη . Η ηθοποιός που φέτος το τηλεοπτικό κοινό απολαμβάνει μέσα από τον ρόλο της Καλλιόπης στον «Σασμό» μίλησε για όλα.

Για την προσωπική της ζωή, τη συνεργασία της με τον γιο της ενώ αποκάλυψε και τον «σασμό» που έζησε η δική της οικογένεια.

Για τον ρόλο της στον «Σασμό»

«Ήμουν σίγουρη όταν είπα ναι στον Σασμό και είπα ότι θα είναι έτσι. Δεν θα είναι ωραιοποιημένος ο ρόλος, τουλάχιστον εξωτερικά. Δεν θα είναι ντυμένη έτσι, αλλά έτσι, δεν θα είναι χτενισμένη έτσι αλλά έτσι. Μου λένε πολλές φορές γιατί δεν χτενίζεται η Καλλιόπη και τους απαντώ “ποια μάνα, όταν της συμβαίνει αυτό, κάθεται στον καθρέφτη και φτιάχνεται;”.

Υπήρξα πολύ ωραία γυναίκα, τώρα είμαι μία γυναίκα που κρατά τη μεστότητα και τον απόηχο αυτής της ομορφιάς που δε φεύγει. Όταν είδα στην αρχή τον εαυτό μου στην τηλεόραση, γιατί είχα να εμφανιστώ 15 χρόνια, έπαθα σοκ. Με την εμφάνισή μου. Έλεγα στον εαυτό μου “πώς είσαι έτσι;” αλλά μετά είπα ότι παίζω την Καλλιόπη και το ξέχασα. Μου αρέσει αυτό που κάνω. Τη φροντίζω πολύ την Καλλιόπη» συνέχισε η ηθοποιός που σημείωσε ότι στη σειρά πολλές φορές αυτοσχεδιάζει.

Ο «σασμός» στην δική της οικογένεια

«Εμείς φτάσαμε στο κατώφλι μίας βεντέτας, αλλά ευτυχώς σταμάτησε. Στην οικογένεια όμως υπήρξαν στο παρελθόν. Κατά λάθος. Δύο άντρες μεταξύ τους καβγάδισαν, ανακατεύτηκε ο αδερφός της γυναίκας για να το σταματήσει και τελείωσε. Είχε έξι αδερφούς από πίσω. Η γιαγιά μου το έλυσε. Στην άλλη οικογένεια, στην αδερφή της μητέρας μου έγιναν πολύ χειρότερα πράγματα».

Για τον σύζυγό της Γιάννη Βάλβη και τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη

«Ο Γιάννης ήξερε ότι δεν θα είμαι ως σύζυγος, καθιστή και δεν θα ξόδευα τον χρόνο μου στα γυμναστήρια και στις βόλτες στα μαγαζιά. Ξέρει πολύ καλά ότι είμαι ένας άνθρωπος που ζει τη ζωή κάθε λεπτό. Και μία και συνέβη αυτό με τον Σασμό, χαίρεται πάρα πολύ που μου αρέσει»

«Ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο γιος μου, ήταν μία βασική αιτία για να παίξω στον Σασμό. Ήταν ο γιος μου και η Κρήτη. Ήταν μαγικό. Μακάρι να έρθει και άλλο εγγονάκι. Τους το λέω και ο Ορφέας μου απαντά “ό,τι θέλει η Γεωργία”. Είναι καταπληκτικός γιος ο Ορφέας και πολύ καλός στην οικογένειά του».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: