Η Ιλαέρια Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με αφορμή τον αρραβώνα τους βρέθηκαν καλεσμένοι στο πλατό της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια τους υποδέχτηκε θερμά και τους είπε πόσο χάρηκε για εκείνους, αλλά αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ο αρραβώνας έγινε το απόλυτο viral των ημερών.

Ωστόσο η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθάρισε την θέση της στον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα είχε κάνει λόγο για έλλειψη αισθητικής.

Δείτε ακόμη: Μαυρίκιος Μαυρικίου κατά Λιάγκα - Μου ζητούσαν από το Πρωινό την Άρτα και τα Γιάννενα (Βίντεο)

Στη ζωή υπάρχει το όχι, το έχουμε πει πολλές φορές

«Με πολλή αγάπη θέλω να του πω κάτι. Από κάποια στιγμή και μετά οι ίδιοι το ευτελίζουν με αυτά που κάνουν. Εμείς δεν τους ρωτήσαμε πόσους οργασμούς έχει ο καθένας τους. Συγγνώμη κιόλας. Στη ζωή υπάρχει το όχι, το έχουμε πει πολλές φορές.

Βλέπεις ότι εδώ και πολύ καιρό, ενώ το ακολουθούσαμε το θέμα ως μία εναλλακτική ιστορία αγάπης, τώρα το εγκαταλείψαμε. Οι άνθρωποι χάνουν το μέτρο. Αυτοί το έχουν χάσει. Το μέτρο το οριοθετεί η αισθητική του καθενός και υπάρχει, αυτό που λέμε, μία μέση αισθητική.

Και αυτό εδώ είναι ακαλαίσθητο που γίνεται. Εγώ τρομάζω αν μία εκπομπή τους προτείνει να κάνουν σεξ για να γεμίσουν χρόνο, πιστεύω ότι θα πουν ναι», είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας.



Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: