Τα Παρά-πρωινά μας
Τα Παρά-πρωινά μας Σωτήρης Ξενάκης Μπάγια Αντωνοπούλου
Φαρμα_Γρηγορης_-_Ηλιαδη
Lifestyle

Αναστασιάδης για την Αγγελική Ηλιάδη: Δεν έχει ξανασυμβεί να ερωτευτώ σε αυτό το επίπεδο (Βίντεο)

Τι δήλωσε ο γυμναστής μέσω skype στο Πρωινό

Στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 μίλησε ο Γρηγόρης Αναστασιάδης και όπως θα ήταν αναμενόμενο αναφέρθηκε εκτενώς στην τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη, με την οποία αποχώρησαν από τη Φάρμα το βράδυ της Κυριακής.

Ο γυμναστής αποκάλυψε πως «δεν έχει ξανασυμβεί να ερωτευτώ ξανά σε αυτό το επίπεδο».

«Ετοιμάζομαι να μετακομίσω στην Αθήνα. Είμαι στις ετοιμασίες. Η απόφαση για τη μετακόμιση είχε να κάνει με το επαγγελματικό κομμάτι. Αν δεν υπήρχε η Αγγελική θα ερχόμουν ίσως λίγο αργότερα. Δε θα μείνουμε μαζί ακόμη, είναι πολύ νωρίς. Την ήξερα την Αγγελική από πριν τη Φάρμα, αλλά δεν την είχα ακούσει από κοντά. Εγώ ακούω κυρίως ξένα. Από την αρχή υπήρχε αμηχανία και ηλεκτρισμός με την Αγγελική», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αναστασιάσης.

Στη συνέχεια μίλησε για τα έντονα συναισθήματα που νιώθει για την Αγγελική και απάντησε πως όσοι σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας που έχουν οι δυο τους απλά ζουν στον Μεσαίωνα.

«Σε ποιον δεν αρέσει η Αγγελική; Προφανώς μου άρεσε. Ήταν πολύ ξαφνικό. Αναπάντεχο. Οι δικοί μου άνθρωποι ακόμη με ρωτάνε για το παιχνίδι και για την Αγγελική. Τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με την Αγγελική ανήκουν στον μεσαίωνα. Κανείς δε ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Σίγουρα υπάρχει μια πολύ όμορφη σχέση με την Αγγελική. Το διάστημα στην Φάρμα χωρίς την Αγγελική δεν την πάλευα καθόλου. Μιλάμε αρκετές ώρες την ημέρα με την Αγγελική. Δεν έχει ξανασυμβεί να ερωτευτώ ξανά σε αυτό το επίπεδο. Δεν μπορούσα να πιστέψω πως θα είχα εκεί μέσα τόσο έντονα συναισθήματα. Αναθεώρησα πάρα πολλά. Ήμουν ελεύθερος πριν τη Φάρμα», είπε ο Γρηγόρης.

Δείτε το σχετικό βίντεο