H Ελένη Μενεγάκη σάστισε στον αέρα της εκπομπής της, όταν έμαθε πόσους followers έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Ρονάλντο έφτασε τους 400 εκατομμύρια ακόλουθους στο instagram. Ο Μέσι από την άλλη απέχει... 100 ακόλουθους, με την ομάδα της Ελένης να διχάζεται για το ποιος είναι πιο πετυχημένος.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγινε ο πρώτος celebrity που απέκτησε 400 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram.

Μάλιστα, στο top 3 των διασήμων, το οποίο πλαισιώνουν η αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν, Κάιλι Τζένερ, με 312 εκατομμύρια ακόλουθους, και τρίτος ο σούπερ σταρ της Παρί σεν Ζερμέν, Λιονέλ Μέσι. Οι ακόλουθοι στα κοινωνικά δίκτυα των διασήμων ολοένα και αυξάνονται, και ο Ρονάλντο απέκτησε ακόμη περισσότερους μετά την επιστροφή του στο Μάντσεστερ.

Ο Ρονάλντο έχει δώσει μεγάλη βάση στο κομμάτι των social media, και καθημερινά ανεβάζει stories και φωτογραφίες του ίδιου αλλά και της οικογένειάς του!

Η παρουσιάστρια όμως είπε για τον Ρονάλντο  «κάτι κάνει καλά και έχει τόση απήχηση στο κοινό» και αφού είδε το βίντεο που ευχαριστούσε τους διαδικτυακούς του φίλους, η Ελένη παρατήρησε ότι φορά Dior και του… έστειλε μήνυμα «καλέ θα τρελαθώ! Φορά Dior»!

Και στη συνέχεια "μείναμε κάγκελο", αφού η παρουσιάστρια του έστειλε μήνυμα: «Και εμείς thank you, αλλά Christian θα ήθελα να ξέρω αν φοράς και το άρωμα Dior,γιατί ωραία η μπλούζα το άρωμα όμως; Σου έχει πει κανείς ότι έχει κυκλοφορήσει και γίνεται χαμός; Δεν νομίζω να σε πειράζει που πρωταγωνιστεί στη διαφήμιση ο Pattinson»!