Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε η Άννα Φόνσου, η οποία μίλησε για την πορεία της στη ζωή, την υποκριτική, αλλά και τους άνδρες που βρέθηκαν στο πλευρό της.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος θέλοντας να μάθει περισσότερα για την προσωπική της ζωή, ρώτησε την Άννα Φόνσου: «Δεν μπορώ να μην ρωτήσω για τον Κώστα Χατζηχρήστο, ήταν μια σχέση…».

«Δεν είχα σχέση με τον Κώστα Χατζηχρήστο. Τον Ντίνο Ηλιόπουλο εννοούσες», είπε η Άννα Φόνσου, διορθώνοντας τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Αμήχανη στιγμή για τον παρουσιαστή της ΕΡΤ, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη από την καλεσμένη του, «Έχετε δίκιο, συγγνώμη».

Στη συνέχεια η Άννα Φόνσου απάντησε για τον Ντίνο Ηλιόπουλο: «Ήταν μια έντονη σχέση. Στον Ντίνο χρωστάω πάρα πολλά πράγματα. Καταρχήν με έκανε πρωταγωνίστρια, πίστεψε σε μένα, ήταν ένα ιδιαίτερο άτομο, ήμουν μαζί του μέχρι τη μέρα που έφυγε από τη ζωή γιατί και η γυναίκα του ήταν φίλη μου. Ήταν σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου και σημαντικός καλλιτέχνης», είπε στο Στούντιο 4.

Αρχικά προβλήθηκε η φωτογραφία από τον τρίτο της γάμο με τον Τάκη Μπουγά όπου φορούσε φούξια κοστούμι πολύ πριν το κάνει μόδα η Κάρι Μπράντσο στο Sex and the city.

«Δεν μου άρεσαν τα νυφικά, ούτε του Τάκη. Την παραμονή του γάμου μου έστειλε το κοστούμι, τα παπούτσια και το στεφανάκι».

«Ήξερα ότι άρεσα στους άντρες όμως ήμουν πάντα σε κάποιον δεσμό».

«Ήθελα όλο το πακέτο. Μου αρέσει να θέλω έναν άντρα, δεν κάνω εκπτώσεις» είπε γιατί έφευγε από τους γάμους της.

Όπως είπε σε ηλικία 14 ετών πέταξε πέτρα σε αστυφύλακα και την απέβαλαν από όλα τα δημόσια σχολεία. Έτσι βρέθηκε να κάνει την κομπάρσα στο θέατρο.

«Δεν ήθελα να γίνω ηθοποιός» είπε. «Την πρώτη φορά που έπαιξα μου έκαναν μήνυση γιατί δεν είχα άδεια ασκήσεως επαγγέλματος» είπε.

Η Κατερίνα Ανδρεάδη ανέλαβε τη μόρφωσή της και να πάει στη σχολή Ροντήρη.

Την πρώτη φορά που έπαιξε σε ταινία την έβαψαν ξανθιά για να την πλασάρουν ως το αντίπαλο δέος της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Εκείνη βέβαια πήγε και τη βρήκε και έγιναν φίλες.

Ο πρώτος της γάμος ήταν επεισοδιακός καθώς ο παπάς τον διέκοψε λόγω του κόσμου και η αδελφή της τραυματίστηκε καθώς ο κόσμος την τραβούσε από τα μαλλιά.

«Συνεχίστηκε 10 μέρες μετά σε άλλη εκκλησία» είπε.

«Οι γάμοι μου διήρκησαν από 5 χρόνια»

Μίλησε φυσικά για το Σπίτι του ηθοποιού με το οποίο ασχολείται 35 χρόνια.

«Είναι το μόνο πράγμα που τελείωσε» όπως είπε.

Η ιδέα ήρθε από τον Κώστα Σαντοριναίο που της είπε να φτιάξει έναν χώρο να συναντιούνται οι ηθοποιοί να λένε τα νέα τους.

Η αδελφή της την προέτρεψε και έτσι αποφάσισε να το κάνει.

Το παράπονό της είναι ότι πολλοί ηθοποιοί δεν έχουν πάει καν να δουν τον χώρο «κι ας μένουν 5 τετράγωνα πιο πέρα» είπε.  «Με τρελαίνει που δεν έρχονται».

Επαίνεσε ιδιαίτερα τον Γιάννη Μπέζο και τον Σπύρο Παπαδόπουλο που βοηθούν σε ό,τι τους ζητήσει.

«Όταν δεν έχουμε λεφτά πουλάω τα κοσμήματά μου» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν μπαίνω σε ασανσέρ, ανεβαίνω 6 ορόφους με τακούνια» είπε και ανέφερε ένα αστείο περιστατικό για τα τακούνια.

«Για πολλά χρόνια πίστευα ότι είμαι 1.72. Ήμουν 1.66 στα 12 και νόμιζα ότι ψήλωσα. Πήγα στην Καισαριανή να βγάλω ταυτότητα και τους είπα 1.72. Με φωνάζει μια μέρα ο Κωνσταντίνου να παίξω σε ένα έργο και δεν μπορούσα. “Πού θα βρείτε τώρα ψηλή;” του είπα. “Γιατί εσύ είσαι ψηλή; 1.72; Εσύ είσαι 1.66. Ήταν από τις πιο δυστυχισμένες στιγμές της ζωής μου. Δεν ξαναέβγαλα τα τακούνια ποτέ!» είπε.