Ο Χρήστος Σαντικάι βρέθηκε στο «The 2night» show και στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ANT1.

Ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για την παιδική του ηλικία, όταν τον γνωρίσαμε μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό Alter αλλά και τις ερμηνείες του στα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τους ψαλμούς για την περίοδο του Πάσχα.

Ξεκίνησα να τραγουδάω άπό 9 ετών

«Όταν ξεκίνησα τα τραγούδια ήμουν 9 ετών. Ψυχικά δεν κουράστηκα. Για κάτι που αγαπάω δεν θα κουραστώ ποτέ», ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Σαντικάι.

 Τα επιτυχημένα τραγούδια

«Είχα κάνει 3 CD για τα οποία δεν πληρώθηκα, δεν είχα τα πνευματικά δικαιώματα. Αυτά τα CD είναι ο λόγος που βρίσκομαι εδώ τώρα. Ήταν έξυπνο αυτό που σκέφτηκαν τότε. Να φέρουν έναν Αλβανό μικρό να ψέλνει, δεν υπάρχει σε marketing όλο αυτό που σκέφτηκαν, ήταν πολύ έξυπνο.

Θα έλεγαν οι άλλοι, αυτός τώρα που ψέλνει είναι Αλβανός αλλά μπορεί και να είναι Μουσουλμάνος. Σε έβαζε σε σκέψεις. Το άκουσα και αυτό, όλα τα είχα ακούσει», είπε ο Χρήστος Σαντικάι.

Η δύσκολη η solo καριέρα

Ο τραγουδιστής μάλιστα δεν έκρυψε πως μεσολάβησε μια δύσκολη περίοδος από την εποχή του Alter στην solo καριέρα του στο τραγούδι.

«Όσο μεγάλωνα ήθελα να βγάλω από πάνω μου αυτή την στάμπα του μικρού παιδιού. Νόμιζα ήταν κατάρα, το μικρό παιδί που πάντα τραγουδά τα κάλαντα. Έκανα μεγάλο λάθος, δεν μπορούσα να βγάλω αυτή την στάμπα και δεν χρειαζόταν.

Με βοηθάει μέχρι και τώρα, ένας που δεν με ξέρει σήμερα να κάτσει να ακούσει ένα τραγούδι, ή κάτι που θα του πω, εφόσον με είχε ακούσει τότε», παραδέχτηκε ο Χρήστος Σαντικάι.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:


Τη 2η φορά πήγα στο «The Voice» καθαρά εγωιστικά



Το καλό με τη Λάουρα είναι ότι είμαστε και φίλοι



Θα παντρευτεί με τη Λάουρα Νάργες;