Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση αρραβωνιάστηκαν το προηγούμενο Σάββατο στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας και η ευτυχία τους δεν περιγράφεται με λόγια.

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» συνάντησε το ερωτευμένο ζευγάρι σε βραδινή του έξοδο, όπου μίλησαν για τα αρνητικά σχόλια που έχουν δεχτεί όλο αυτό το διάστημα αλλά και το ενδεχόμενο ενός παιδιού.

Δείτε ακόμη: Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση - Μετά τον αρραβώνα - υπερπαραγωγή μπαίνουν σε ριάλιτι

Θα μας βλέπετε αρκετά συχνά

«Δεν ξέρω τι έγινε, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι τους αρέσω, δεν τους αρέσω, πρέπει να με χωνέψουν γιατί είναι τόσες πολλές οι προτάσεις που μας έρχονται κάθε μέρα και μέχρι το γάμο θα μας βλέπετε αρκετά συχνά» σχολίασε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δεν μαζεύεται

Σε ερώτηση σχετικά με την απόκτηση παιδιού, ο θεατρικός παραγωγός Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε: «Τώρα το θέλω», ενώ η Ιλάειρα Ζήση τόνισε από την πλευρά της: «Αχ παιδιά, δεν μαζεύεται, δεν μπορώ να τον κρατήσω. Θέλει τώρα παιδί».

Εμείς πάμε πάντα με σκαλέτα

«Μου λέει να κάνουμε υπομονή, μετά το γάμο. Θα κάνουμε, λέω. Το έχουμε βάλει στη σκαλέτα για μετά το γάμο, γιατί εμείς πάμε πάντα με σκαλέτα, όπως ξέρετε», πρόσθεσε επίσης ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Για τις πολλαπλές τους εμφανίσεις

Όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου απάντησε: «Όποιος δεν θέλει να μας βλέπει, ας αλλάξει κανάλι. Βέβαια, το πρόβλημα είναι πως όταν αλλάζεις κανάλι ξαναπέφτεις πάνω μας».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:



Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου απαντάει στον Σπύρο Μπιμπίλα για το μενού των αρραβώνων