Η Βάσω Βιλέγκας και ο Γιάννης Αποστολάκης έκαναν το επόµενο βήµα στη σχέση τους.

Η µελαχρινή καλλονή και ο master chef, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «S», µένουν πλέον κάτω από την ίδια στέγη.

Συγκεκριµένα, το λαµπερό ζευγάρι της σόουµπιζ µένει στον Άλιµο. Τόσο το γνωστό µοντέλο όσο και ο δηµοφιλής σεφ έχουν επιλέξει µέχρι σήµερα να κρατήσουν τη σχέση τους µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας, αφού προτιµούν να ζουν τον έρωτά τους και να επιλέγουν µέρη για τις εξόδους τους όπου δεν καραδοκούν κάµερες και παπαράτσι.

Όσοι τους γνωρίζουν καλά µιλούν για το τέλειο ζευγάρι, αφού η Βάσω είναι ενθουσιασµένη µε την προσωπικότητά του και εκείνος, εκτός από την οµορφιά της, µε τον χαρακτήρα της. Ο Γιάννης Αποστολάκης είναι ο γιος του Ευάγγελου Αποστολάκη, πρώην ΓΕΕΘΑ και υπουργού Εθνικής Αµυνας επί ΣΥΡΙΖΑ. Πριν από τη συµµετοχή του στο «MasterChef», σπούδαζε µηχανικός Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος στα Χανιά, όµως τρία χρόνια µετά την εισαγωγή του εγκατέλειψε τη σχολή. Τα καλοκαίρια εργαζόταν ως skipper σε ιστιοπλοϊκά, όπου έκανε και τα πρώτα του επαγγελµατικά βήµατα στη µαγειρική.

Η σχέση του µε τη θάλασσα είχε ξεκινήσει ήδη από τα 12 του χρόνια, όταν και άρχισε να εργάζεται στην επιχείρηση της µητέρας του στο Ρέθυµνο, ενώ έχει δηλώσει ότι, όταν ήταν παιδί, ήθελε να γίνει αξιωµατικός του Πολεµικού Ναυτικού, όπως ο πατέρας του. Όµως στα 16 του συνειδητοποίησε ότι η κλίση του ήταν στην πραγµατικότητα η µαγειρική. Γοητευτικός και συµπαθής, είναι φυσικό ο Γιάννης Αποστολάκης να έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ και µε την προσωπική του ζωή, όσο κι αν ο ίδιος τηρεί πάντα διακριτική στάση.

*Δημοσιεύθηκε στο Secret στις 26/02/2022