Η Χριστίνα Μπόμπα είναι μια πολύ χαρούμενη μανούλα και από την στιγμή που γέννησε τις κόρες της, δεν σταματά στιγμή να βρίσκεται στο πλευρό τους.

Μαζί με τον σύζυγό της, είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, κάτι που το αποδεικνύουν και οι ίδιοι συνεχώς, μέσα από τις κοινές τους δημοσιεύσεις στα social media.

Από τα τέλη του φετινού καλοκαιριού, η καθημερινότητα του Σάκη Τανιμανίδη και της  Χριστίνας Μπόμπα άλλαξε ριζικά, μετά και την γέννηση των διδύμων. Η  Χριστίνα Μπόμπα είδε ένα από τα μεγαλύτερά της όνειρα να γίνεται πραγματικότητα, μιας και το να γίνει μανούλα ήταν κάτι που το ήθελε πάρα πολύ. Η τρυφερή μανούλα μας έχει συνηθίσει σε καθημερινές αναρτήσεις της στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, περιγράφοντας τις στιγμές της με τα κορίτσια της, τόσο τις όμορφες, όσο και τις πιο δύσκολες στιγμές.

Με τον ερχομό του νέου μήνα, η  Χριστίνα Μπόμπα  δημοσίευσε στο προσωπικό της προφιλ στο Instagram, μια φωτογραφία που την απεικονίζει μαζί με την Αριάνα και την Φιλίππα να φορούν Μάρτη στα χέρια τους, δείχνοντας τα χέρια τους αγκαλιασμένα. Η ίδια έγραψε ως λεζάντα στην δημοσίευση της: «Μια ευχή για σήμερα, να έχουμε έναν καλό μήνα».