Η Χριστίνα Μπόμπα είναι μια γλυκύτατη μανούλα, που δεν αφήνει τις κόρες της ούτε στιγμή, μιας και είναι η μεγάλη της αδυναμία και δεν το κρύβει καθόλου.

Με τον Σάκη Τανιμανίδη, έχουν δημιουργήσει την υπέροχη οικογένεια, που πάντα ονειρευόντουσαν, με τους δυο τους να μην σταματούν να κάνουν νέα σχέδια για το μέλλον και φυσικά να καμαρώνουν τις δίδυμες.

Από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκαν η Αριάννα με την Φιλίππα, η Χριστίνα Μπόμπα μας ενημερώνει μέσα από τους προσωπικούς τους προφίλ στα social media για την νέα της καθημερινότητα ως μανούλα.

Η όμορφη influencer δεν σταματά ούτε λεπτό να καμαρώνει τα κορίτσια της, που μεγαλώνουν τόσο γρήγορα και ομορφαίνουν ακόμα περισσότερο. Μάλιστα, οι δυο μικρές έχουν ήδη αρχίσει να λαμβάνουν μέρος στις δραστηριότητες της μαμάς και του μπαμπά τους, αφού θέλουν συνέχεια να βρίσκονται κοντά τους.

Το απόγευμα της Τετάρτης 13 Απριλίου, η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε δυο διαφορετικά stories στο instagram, όπου φαίνεται η Αριάνα να στέκεται όρθια και να... δοκιμάζει την ισορροπία της, ενώ η Φιλίππα να ξεκινάει να ανεβαίνει τις σκάλες... μπουσουλώντας. Το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό, με την Χριστίνα Μπόμπα φυσικά να απαθανατίζει την στιγμή, "χειροκροτώντας" τις μικρούλες για τα βήματά τους.