Η Μάνια Ντέλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και την Δήμητρα Καλφούντζου και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της. 

Η πρώην Μις Ελλάς και γνωστή pastry chef μίλησε για το χόμπι της που έκανε επάγγελμα, το modelling που ξεκίνησε 13 ετών και σταμάτησε στα 22 αλλά και για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τα παιδιά της. Παράλληλα αποκάλυψε ότι πήρε 20 κιλά, ενώ αναφέρθηκε και στον χωρισμό της.

Η Μάνια Ντέλου άφησε το modelling όταν ήταν 22 ετών επειδή παντρεύτηκε τον γνωστό επιχειρηματία, Γρηγόρη Σαράντη, και απέκτησε μαζί του δίδυμα παιδιά. Την Κατερίνα και τον Αλέξανδρο οι οποίοι σήμερα είναι 18 ετών και σπουδάζουν στο εξωτερικό.

«Δεν είμαι καταπιεστική μάνα, γουστάρω να ακούω τις ιστορίες τους και το πώς περνάνε. Έχω φυσικά άγχος για όλα αυτά που συμβαίνουν αλλά ήρθε η ώρα να ζήσω τη ζωή μου, να κάνω ταξίδια και να απολαύσω. Σταμάτησα το modelling γιατί αγαπώ πολύ τα παιδιά. Ζω για τα παιδιά, έχω κόλλημα. Οπότε για μένα ήταν πολύ σημαντικό που εκείνη την εποχή βρήκα τον σωστό άνθρωπο για να κάνω τα παιδιά μου.

Έχω πάρει 20 κιλά, το λίπος μου είναι παραπάνω από όσο πρέπει. Θα τα χάσω, τι να κάνω τώρα να σου πω ψέματα; Δοκιμάζω κάθε μέρα αυτά που φτιάχνω στο ζαχαροπλαστείο» αποκάλυψε η Μάνια Ντέλου.