Η Κλόε Καρντάσιαν έγινε διάσημη εξαιτίας κυρίως της αδερφής της Κιμ. Την πληγώνει όμως αυτό; Την ενοχλεί; Τι απαντά η ίδια; Η Κλόε μίλησε στο «Variety και ρωτήθηκε πιο είναι το προσβλητικό πράγμα που έχει ειπωθεί για εκείνη.

Πιο όμορφες οι αδελφές της

«Ω Θεέ μου. Είναι παρά πολλά», παραδέχτηκε αρχικά λέγοντας πως αυτό που την ενοχλεί και την πληγώνει όσο τίποτα άλλο είναι όταν λένε ότι οι αδερφές της είναι πιο όμορφες από εκείνη.

Το σώμα και το πρόσωπο

«Άκουγα πάντα ότι ήταν πολύ πιο όμορφες», είπε. «Και αυτό είναι πολύ κακόγουστο. Αυτά τα πράγματα με πλήγωναν τόσο πολύ, απλώς το να συγκρίνομαι πάντα μαζί τους, ειδικά στον κόσμο της μόδας ή της ομορφιάς που η σύγκριση γινόταν πάντα για το σώμα ή το πρόσωπό μας».

Η Κλόε ανέφερε επίσης πως το γεγονός ότι η προσωπική της ζωή ήταν στη δημοσιότητα έκανε τους ανθρώπους να λένε ενοχλητικά για εκείνη.


Με δείχνουν με το δάχτυλο

«Το να κάνει κάτι ο άλλος και να κατηγορούν εμένα με πλήγωνε πολύ. Δεν με νοιάζει καν αν οι άνθρωποι με συμπαθούν. Απλώς δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να με δείχνουν με το δάχτυλο. Αυτό είναι ένα βαρύ πράγμα που πρέπει να κουβαλάω», είπε χαρακτηριστικά η Κλόε Καρντάσιαν.