Σχεδιο_χωρις_τιτλο
Lifestyle

Κωνσταντινίδης: Έξαλλος στον αέρα του «Τι λες τώρα» για τον Μαυρικίου – Αποχώρησε από το πλατό

Η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να ρωτήσει τον γνωστό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη για τον επερχόμενο γάμο του ζευγαριού. Με το που άκουσε το όνομα Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο Στέφανος … έγινε καπνός!

Καλεσμένος στην εκπομπή «Τι λες τώρα» με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα ήταν ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος μάλιστα είναι και ο κουμπάρος στον γάμο του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση.

Η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να ρωτήσει τον γνωστό ερευνητή για τον επερχόμενο γάμο του ζευγαριού. Με το που άκουσε το όνομα Μαυρίκιος Μαυρικίου , ο Στέφανος Κωνσταντινίδης… έγινε καπνός!

«Πείτε τα για τον Μαυρίκιο…» είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και έφυγε, με την Κατερίνα Καραβάτου να τον παρακαλάει να επιστρέψει: «Στέφανε γύρνα πίσω αλήθεια, θα εκνευριστώ λίγο. Έλα πίσω σε παρακαλώ».

Στη συνέχεια, ο γνωστός δημοσιογράφος επέστρεψε στο πλατό, ωστόσο αρνιόταν πεισματικά να σχολιάσει ξανά το ίδιο θέμα, με την παρουσιάστρια να δείχνει την έντονη ενόχληση της με τον συνεργάτη της. 

«Δεν είναι υποκριτικό αυτό που κάνεις; Είναι το μοναδικό θέμα που σε ενοχλεί στην εκπομπή; Από όλα αυτά που έχεις παίξει σε όλες τις εκπομπές;» τόνισε η Κατερίνα Καραβάτου.

«Δεν θέλω να βρίσκομαι κάπου που δεν επιθυμώ. Δεν μπορώ να έχω κάθε φορά το τετράλεπτο του Μαυρίκιου Μαυρικίου. Σε παρακαλώ πάρα πολύ! Με αγάπη το λέω! Δεν μπορώ άλλο. Δεν θέλω να πω καθόλου την άποψή μου. Πραγματικά δηλαδή. Θα ζήσουμε από τώρα τον γάμο του καλοκαιριού; Δεν θέλω. Δεν είναι υποκρισία. Υποκρισία είναι αυτό που κάνουμε εμείς» είπε έξαλλος ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στον αέρα της εκπομπής.