O Βασίλης Μπόλλος, που ήταν ο νικητής του Mystery Box, μοίρασε στους συμπαίκτες του φρέσκο ή ζαχαρωμένο ανανά για να μαγειρέψουν στο Τεστ Δημιουργικότητας.

Όπως αποδείχθηκε, οι επιλογές του δυσκόλεψαν αρκετούς συμπαίκτες του, κυρίως μέλη της κόκκινης ομάδας, οδηγώντας τους στη Δοκιμασία Αποχώρησης.

Την κάρτα ασυλίας κέρδισε ο Γιάννος Σδούγκας ενώ έξι παίκτες ήταν υποψήφιοι για αποχώρηση: η Καλλιόπη Μπεζαντέ, η Φανή Ζιώγα, ο Μάριος Λιόλιος, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, ο Δημήτρης Ταϊρίδης και ο Βασίλης Βαλέχας.

Ολοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο MasterChef. Ενας όμως παίκτης έπρεπε να αποχωρήσει.

Ήταν η απόλυτη ανατροπή του MasterChef

Και οι έξι στάθηκαν απέναντι στους Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Πάνο Ιωαννίδη οι οποίοι δοκίμασαν τα πιάτα και ανακοίνωσαν ποιος είχε την χειρότερη παρουσίαση.

O Βασίλης Βαλέχας οικειοθελώς

Τελικά οι κριτές ανακοίνωσαν πως ο Δημήτρης Ταϊρίδης ήταν ο παίκτης που έπρεπε να αποχωρήσει. Όμως, συνέβη η απόλυτη ανατροπή. Την ώρα που ο «Μπόμπαινας» αποχαιρετούσε το MasterChef 2022 ο Βασίλης Βαλέχας διέκοψε για να ανακοινώσει πως αποχωρεί οικειοθελώς από το ριάλιτι μαγειρικής για επαγγελματικούς λόγους.

O Δημήτρης Ταϊρίδης παραμένει

Επομένως, σύμφωνα με τους κανονισμούς ο Δημήτρης παραμένει στο ριάλιτι μαγειρικής παίρνοντας την κενή θέση που άφησε ο Βασίλης με την οικειοθελή αποχώρησή του. Φυσικά επικράτησε η απόλυτη απογοήτευση καθώς ο Δημήτρης Ταϊρίδης είναι, όπως όλα δείχνουν, ο πιο αντιπαθητικός παίκτης του φετινού MasterChef 2022.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: