Καλεσμένη στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη και το «Night Out» ήταν χθες βράδυ η Κατερίνα Ζαρίφη. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός προχώρησε σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Μιλώντας για τα προσωπικά της αποκάλυψε πως αυτό το διάστημα δεν είναι σε σχέση, αλλά και πως ούτε ερωτευμένη αισθάνεται.

Οι προτάσεις γάμου έχει δεχτεί

«Όταν ήμουν 21, μια φορά και ποτέ ξανά», ενώ αποκάλυψε: «Έχω στείλει γυμνή φωτογραφία μου σε άλλον. Έχω βάλει το σώμα μιας άλλης και το έστειλα. Ο τότε σύντροφός μου, ζει σήμερα στο εξωτερικό».

Η Κατερίνα Ζαρίφη εξομολογήθηκε πως ποτέ δεν έστησε παπαρατσικό και μάλιστα τόνισε πως το πρώτο που κυκλοφόρησε στάθηκε και η αφορμή για να φτάσει κοντά στον χωρισμό!

Κατερίνα Ζαρίφη για Ελένη Μενεγάκη

Σε άλλο σημείο η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη τονίζοντας πως κάθε κάθε φορά που φιλοξενείται στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αισθάνεται πως βρίσκεται στο φυσικό της περιβάλλον.

«Όχι, δεν είχαμε ένταση! Είναι μια ερωτική σχέση με την Ελένη… Βεβαίως και έχουμε υπάρξει φίλες εκτός δουλειάς. Την αγαπώ την Ελένη! Πώς είναι δυνατόν να συνεργάζεσαι 12 χρόνια με έναν άνθρωπο και να μην τον αγαπάς;», απάντησε όταν ρωτήθηκε για το αν υπήρξε ένταση ποτέ ανάμεσα τους.

Οι μεγάλες απώλειες

Μιλώντας για τις απώλειες της ζωή της λέει: «Έχασα τη γιαγιά, τον παππού και τον πατέρα μου… Οι πρώτες απώλειες ανθρώπων που αγαπάς πολύ σου δείχνουν ακριβώς ποιος είναι ο πραγματικός πόνος. Την απώλεια ακόμη δεν μπορώ να τη συνειδητοποιήσω».


Το κλίμα σύντομα άλλαξε και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης αντάλλαξε ένα φιλί με την Κατερίνα Ζαρίφη στα πλαίσια του παιχνιδιού: «Θάρρος ή αλήθεια».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: