Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν χθες βράδυ ο Πάνος Σταθακόπουλος.

Ο ηθοποιός που φέτος το τηλεοπτικό κοινό απολαμβάνει μέσα από τον ρόλο του Δημάρχου που ενσαρκώνει στους «Συμπέθερoi απ' τα Τίρανα» μίλησε για όλα.

Αρχικά μοιράστηκε δυνατές στιγμές για τη ζωή του, αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια στο χωριό, μίλησε για τη φοίτηση του στην Ιερατική Σχολή της Τήνου αλλά και τα σχέδια των γονιών του για σπουδές στην Ιταλία.

Το υπόγειο μου φαινόταν παράδεισος

«Το πρώτο μου σπίτι στην Αθήνα ήταν ένα υπόγειο. Μου φαινόταν παράδεισος. Είχα μόνο μια τηλεόραση με ασπρόμαυρη εικόνα, αλλά χωρίς ήχο. Η πρώτη μου δουλειά ήταν στο λογιστήριο μια εταιρείας με είδη υγιεινής αλλά έφυγα από εκεί, γιατί είχα γραφτεί κρυφά σε δραματική σχολή.

Έγινα μικροπωλητής

Όταν πέρασα στη σχολή, πήγα στην Αιόλου, έγινα μικροπωλητής και πουλούσα μπρίκια και κάλτσες στους πάγκους για να τα βγάλω πέρα. Δύο χρόνια δούλευα εκεί, έβγαζα μεροκάματο. Πήγαινα πολύ πρωί και έφευγα μεσημέρι», αποκάλυψε ο Πάνος Σταθακόπουλος.

Απέφυγε τον γάμο

Μιλώντας για θέματα πιο προσωπικά ο ηθοποιός απάντησε στο γιατί αποφεύγει τον γάμο και πώς αντέδρασε όταν κάποτε τον είχε σκεφτεί.

«Είμαι ελεύθερος και ωραίος. Δεν παντρεύτηκα ποτέ. Πέρασε από το μυαλό μου, αλλά όπως πέρασε έτσι κι έφυγε. Τι να μπεις τώρα σε διαδικασία χωρισμού και διαζυγίου. Δεν έκατσε, δεν έτυχε και δεν θέλω. Είμαι υπέρ της συντροφικότητας περισσότερο και όχι του γάμου. Θέλω την ησυχία μου. Δεν είχα κάποια δυσάρεστη εμπειρία, βλέπω γύρω γύρω τι συμβαίνει».


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



Δεν παντρεύτηκα ποτέ - Eίμαι υπέρ της συντροφικότητας



Στη λαϊκή που ψωνίζω με φωνάζουν «δήμαρχο»



Είπα ότι θα γίνω παπάς μόνο και μόνο για φύγω από το σπίτι