Ο τραγουδιστής και θεατρικός επιχειρηµατίας Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο οποίος είναι το πρόσωπο των ηµερών λόγω του αρραβώνα µε τη σύντροφό του, Ιλάειρα Ζήση, µιλάει στο «S» και εξηγεί πώς η γυναίκα του τού άλλαξε εντελώς τη ζωή.

«Η πιο δύσκολη στιγµή ήταν όταν συνειδητοποίησα ότι έχασα πάρα πολλά χρόνια από αυτό που ζω τώρα. Εννοώ το να µοιραστώ τη ζωή µου µε µια σύντροφο. Πλέον, και µόνο η ιδέα ότι θα έχουµε δική µας οικογένεια µε συγκινεί αφάνταστα», αναφέρει αρχικά, ενώ στη συνέχεια αποκαλύπτει το πρόβληµα υγείας που τον ταλαιπώρησε για χρόνια, αλλά και το bullying που βίωσε.

Μάλιστα, ο ίδιος εξηγεί πως ήταν τόσο υπέρβαρος, ώστε οι γιατροί τού έλεγαν ότι θα ζούσε µέχρι τα 25. «Οταν ήµουν 17 ετών, κόντεψα να πεθάνω από παχυσαρκία και υψηλά ποσοστά λίπους. Τα ζωτικά µου όργανα υπολειτουργούσαν και οι γιατροί µού έλεγαν ότι µέχρι τα 25 θα πάθω ανακοπή ή έµφραγµα και θα µείνω στον τόπο. Είχα φτάσει 140 κιλά, δεν έβρισκα ρούχα να φορέσω και είχα µόνο την οικογένειά µου δίπλα µου. Είχα κλειστεί στον εαυτό µου. Με λέγανε “χοντρό”, “γουρουνάκι”, “βόδι” και διάφορα άλλα προσβλητικά σχόλια. Οταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, µε τα κιλά µε βοήθησε η οικογένειά µου να µπω σε πρόγραµµα διατροφής και το ακολούθησαν και αυτοί, για να µε στηρίξουν. Κατάφερα µέσα σε δύο χρόνια να χάσω 50 κιλά. Κι όµως, λίγα χρόνια µετά αισθάνοµαι ότι αυτό το δυστυχισµένο παχουλό αγοράκι είναι ο πιο ευτυχισµένος άνθρωπος του κόσµου, έχοντας κατακτήσει τα όνειρά του και έχοντας βρει τη γυναίκα της ζωής του, την Ιλάειρα».

Τέλος, ο τραγουδιστής, που παράλληλα διδάσκει σε σχολή, µας αποκαλύπτει πότε θα γίνει ο γάµος του: «Ο γάµος θα γίνει στις 28 Αυγούστου, στην Κύπρο. Έχουμε καλέσει 3.000 άτοµα και για καλλιτεχνικό πρόγραµµα της βραδιάς έχουµε κλείσει µερικά από τα πιο µεγάλα ονόµατα της ελληνικής δισκογραφίας».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Secret στις 19 Μαρτίου 2022